Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz się ubieramy i lecimy z Tusią na jakieś małe zakupki i odebrać moją kochaną kuzymeczkę od fryzjera
za oknem pochmurno ale na termaometrze +10 wiatr nie wieje więc ok.

ptaszki śpiewają, śnieg znika.
tak więc życzę udanego dnia 
.No właśnie przydały by się 2,a kojarzyło mi się,że jest tam tego więcej.Witam się z rańca!
Wpadam się tylko przywitać i lece jeszcze do wyrka Kuba już nie śpi, ale moze przytuli się do mamusi.
Justynka ile saszetek szamponu koloryzującego potrzebujesz? Bo w jednej tak jest mało tego specyfiku, że zawsze nakładam dwie.
) i zaczne siac kwiatki do doniczek i takie tam roboty porzadkowe na dworku-uwielbiam to:-)
a po niedizeli ma byc cieplej
tak jest wieczn ie. oni wszystko an ostatnia chwile, a ja tak nie lubie
No a zapomniałam się pochwalić że jutro przyjeżdża moja kochana kuzyneczka Ewajuż się jej nie mogę doczekać. Przyleciała na wizytę u lekarza miejmy nadzieję że da jej zielone światełko i będzie mogła zacząć staranka o dzidzusia.
![]()

J. Dzisiaj zrobiłam sobie,ale taka szamponetka to za mało i musze kupić normalny szampon koloryzujący.
Justynka ile saszetek szamponu koloryzującego potrzebujesz? Bo w jednej tak jest mało tego specyfiku, że zawsze nakładam dwie.

dziś o 9 jestem umówiona z koleżanką idziemy zapisać dzieciaki do przedszkola(nasze 4latki;-))a później jadę zawieźć dzieci do mamy i muszę jechać do Urzędu pracy i urzędu miastano i mam w planach jeszcze odwiedzić bratową
a gdy wróciy już do domku to mamy zamiar jechać z D do biedronki na jakieś zakupy. kurde ale sprawozdanie dalam
tak więc dzisiejszy dzień mamy caly zaplanowany ale wieczorem napewno zajrzę choćby poczytać ale zajrzę:-):-):-)
a jakim programem przechwtujecie obraz z kamery na kompa???
oby udalo sie zrealizowac
dzień dobry. Witam się i jaOd wczoraj azdo niedzieli jestem słomiana wdową- M w trasie do Włoch- załatwił sobie na urlopie dodatkowy zarobek
Chyba oszaleje w tym czasie sama w domu z małym teściami i chwaściorem-brrrr.Poza tym wczoraj bardzo miło spedzilismy dzień; podoga nas rozpieszczała wiec calusienkie popłudnie na świeżym powietrzu; pojechaliśmy do mojej babci i Mały miał radochę bo mógł ganiać kury, przedżeźniać koguta, który się darł niesamowicie.Później mały pomocnik pomagał zgrabiać liscie na ogrodzie i był calusieńki umorusany ale nie było mowy, żeby go zabrać od pracy- oj co to to nie. Wiczorem wpierdzielił mi dwie miseczki kaszki- [szok] i po 10 minutach dziecka juz nie było- [też szok]. Ale około 10 sie zaczęło: wiercenie, marudzenie,popłakiwanie i wołanie mama, mama. Daje cyca- pociagnie, odepchnie, płacze, znowu ciągnie i tak w koło Macieja do godziny 6:30 gdzie posatnowił przydrzemać na 15 minut!!! dośc , że spać nie mogłam bo M nie by.ło z boku to jeszcze wypierdek mój kochany szalał- nie wiem kiedy memu dziecku to minie.
za oknem pochmurno ale na termaometrze +10 wiatr nie wieje więc ok.

Ja tez się witam. Dopiero teraz , bo wcześniej zupke zrobiłam, posprzątałam i weszłam najpierw popłacic rachunki, bo jkabym tu zajrzała to znów by sie odwlekły.
Mały od pół godziny w łóżeczku, ale nie chciał zasnąć, choc tarł oczka i wołał : pać. Juz drzemie, uff.
U nas pogoda pochmurna, na plusie 3 stopnie i deszczyk pada, więc ze spacerku nici.
My też już czekamy na kaskę z US.
Kasiu u Was jeszcze śnieg leży????? My się z nim pożegnaliśmy w niedzielę i mam nadzieję, że już nie wróci.
Miłego dnia, spac mi się chce chyba zdrzemnę się jak mały lula.
na ogródku mamy troszke więcej sniegu.Ja też czekam na lepszą pogodę z mega sprzątaniem, bo i może większe chęciwtedy będąwitam kobietki!!
gagulec, do niedzieli tylko kilka dni, tp przezyjesz bez M, a jak sie stesknicie, to lepiej dla was;-)
maly tak jadl i spal, bo sie wyszalal na dworku. niech juz przyjdzie ta wiooosna!:-)
oj, ale takich nocek to ci serdecznie wspolczuje:-(kurcze, przeciez zglupiec mozna. a nie mozesz wymyslec, czemu to sie tak dzieje? moze maly teskni za toba w dzien jak pracujesz?
a u nas wieje i zimno![]()

ale jak dobrze pójdzie to jutro wieczorem moze juz bedzie. Dla mnie najgorszy jest fakt siedzenia pod jednym dachem z tym trolem zwanym przeze mnie chwastem
a jak M jest to jakos tego typa mniej widzę.