reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry. Jak ja nie cierpię niedziel :crazy::crazy::crazy: To dzień qurwowania teściowej na cały świat, Mały siedzi z nami w czterech ścianach pokoiku i szału dostaje a na dokładkę pogoda do dupy- mam nadzieję ,ze po obiedzie się troszke przejaśni bo zwariujemy w mieszkaniu:baffled:
A z przyjemniejszych rzeczy- wczoraj spędziliśmy prawie cały dzionek na działeczce. M robił porządki wiosenne i miał pomocnika pełna gębą- Damian tak poważnie grabił liście ze aż miło patrzeć ( gorzej jak go ściągałam z ogrodu- bo miałam komplet do prania).

Witam. Mam kaca :szok::baffled::sorry2::zawstydzona/y::-p Byłam wczoraj u cioci na imieninach. Sama, bo imieniny późno były, więc nie chcieliśmy małemu dnia rozbijać. :no:
" U cioci, na imieninach, są goście i jest rodzina...."

Ostatnia edycja:
Impreza super:-), dobrze nawet ze nie wszyscy przyszli bo miejsca w pokoju by zabraklo:-), przebrania sie udaly:-), moze jutro dam fotki na zamknietym:-), dzis kac gigant:baffled:, z J o niebo lepiej( przeprosil mnie i przytulil w koncu:-)), a Stas wymiotuje:-(goraczki brak, :-)
do wieczora, dziekuje za kciukaski!:-)

HRUDZIA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A seksik na przeprosiny był :zawstydzona/y:;-) ????????

Staś :confused2: hmmm co mu może być??? Nie zjadł nic co do tej pory nie jadł???? Może coś mu się chyciło żołądeczka???

Nie pisałam jaki miałam dziś erotyczny sen :nerd: śniło mi się, że jakiś facet się do mnie dobierał :rofl2: ja się budzę a ten cwaniak mój R jest na etapie zdejmowania mi majteczek :zawstydzona/y: .... reszty możecie się domyślać :-p:laugh2::eek:

Ostatnia edycja:
Impreza super:-), dobrze nawet ze nie wszyscy przyszli bo miejsca w pokoju by zabraklo:-), przebrania sie udaly:-), moze jutro dam fotki na zamknietym:-), dzis kac gigant:baffled:, z J o niebo lepiej( przeprosil mnie i przytulil w koncu:-)), a Stas wymiotuje:-(goraczki brak, :-)
do wieczora, dziekuje za kciukaski!:-)
Przewaga uśmieszków:-) aż miło popatrzeć na takiego posta ( i przeczytać)

HRUDZIA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A seksik na przeprosiny był :zawstydzona/y:;-) ????????

Staś :confused2: hmmm co mu może być??? Nie zjadł nic co do tej pory nie jadł???? Może coś mu się chyciło żołądeczka????
Seksiku nie bylo...bo padlam i zasnelam snem pijaka:baffled::-p :-D
Sorki ze tak na szybko i nie odpisalam Wam...ale mamy jeszcze gosci i tak mi jakos nie wypada...dosatlismy rybke w akwarium - granatowego bojownika...i musimy ja oddac bo koty sie do niej dobieraja. Poza tym zestaw do przyrzadzania sushi, ekspresik do kawy i ramki na zdjecia...no i ja kwiaty!
A Stas jadl to co zwykle, nic nowego....ale nas tez mdli wiec to pewnie rotawirus:-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Hruda super że imprezka sie udała i dużo zdrówka dla Stasia
Atru strasznie się cieszę że znowu z nami jesteś :-)
Mnie łapie chyba jakaś deprecha wydaje mi się że ta ciąża skończy się jak ta pierwsza :-( wszystkie objaw ciążowe jakby mi minęły i obawiam się że ciąża obumarła i czeka mnie kolejny zabieg póki ci biorę duphaston 3x dziennie ale chyba to już nic nie pomoże ...
jak byłam w ciąży z Zuzią to równy miesiąc po poczęciu byłam już w szpitalu z powodu odwodnienia a teraz nic na początku trochę mnie mdliła ale teraz nic nie czuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry