Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To dzień qurwowania teściowej na cały świat, Mały siedzi z nami w czterech ścianach pokoiku i szału dostaje a na dokładkę pogoda do dupy- mam nadzieję ,ze po obiedzie się troszke przejaśni bo zwariujemy w mieszkaniu
" U cioci, na imieninach, są goście i jest rodzina...."Witam. Mam kacaByłam wczoraj u cioci na imieninach. Sama, bo imieniny późno były, więc nie chcieliśmy małemu dnia rozbijać.
![]()
, z J o niebo lepiej( przeprosil mnie i przytulil w koncu:-)), a Stas wymiotuje:-(goraczki brak, :-)
;-) ????????
hmmm co mu może być??? Nie zjadł nic co do tej pory nie jadł???? Może coś mu się chyciło żołądeczka???
śniło mi się, że jakiś facet się do mnie dobierał
ja się budzę a ten cwaniak mój R jest na etapie zdejmowania mi majteczek
.... reszty możecie się domyślać 

Przewaga uśmieszków:-) aż miło popatrzeć na takiego posta ( i przeczytać)Impreza super:-), dobrze nawet ze nie wszyscy przyszli bo miejsca w pokoju by zabraklo:-), przebrania sie udaly:-), moze jutro dam fotki na zamknietym:-), dzis kac gigant, z J o niebo lepiej( przeprosil mnie i przytulil w koncu:-)), a Stas wymiotuje:-(goraczki brak, :-)
do wieczora, dziekuje za kciukaski!:-)
Seksiku nie bylo...bo padlam i zasnelam snem pijakaHRUDZIA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A seksik na przeprosiny był;-) ????????
Staśhmmm co mu może być??? Nie zjadł nic co do tej pory nie jadł???? Może coś mu się chyciło żołądeczka????