Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, nie można tak nastawiać się :-( wiem,że pewne bolesne doświadczenia uczulają,ale bądź dobrej myśli. Gdyby mi się @ nie spóżniała to aż do ruchów dziecka i obrzydzenia na mięso i wędliny nawet nie pomyślalabym o ciąży. Więc może braciszek Zuzi się kluje? Tez nie wiem za czym czekasz, ja do lekarza leciałabym jak na skrzydłach.Cześć dziewczyny
Hruda super że imprezka sie udała i dużo zdrówka dla Stasia
Atru strasznie się cieszę że znowu z nami jesteś :-)
Mnie łapie chyba jakaś deprecha wydaje mi się że ta ciąża skończy się jak ta pierwsza :-( wszystkie objaw ciążowe jakby mi minęły i obawiam się że ciąża obumarła i czeka mnie kolejny zabieg póki ci biorę duphaston 3x dziennie ale chyba to już nic nie pomoże ...
jak byłam w ciąży z Zuzią to równy miesiąc po poczęciu byłam już w szpitalu z powodu odwodnienia a teraz nic na początku trochę mnie mdliła ale teraz nic nie czuję
Witam. Mam kacaByłam wczoraj u cioci na imieninach. Sama, bo imieniny późno były, więc nie chcieliśmy małemu dnia rozbijać.
![]()
Dzień dobry. Jak ja nie cierpię niedzielTo dzień qurwowania teściowej na cały świat, Mały siedzi z nami w czterech ścianach pokoiku i szału dostaje a na dokładkę pogoda do dupy- mam nadzieję ,ze po obiedzie się troszke przejaśni bo zwariujemy w mieszkaniu
A z przyjemniejszych rzeczy- wczoraj spędziliśmy prawie cały dzionek na działeczce. M robił porządki wiosenne i miał pomocnika pełna gębą- Damian tak poważnie grabił liście ze aż miło patrzeć ( gorzej jak go ściągałam z ogrodu- bo miałam komplet do prania).
Impreza super:-), dobrze nawet ze nie wszyscy przyszli bo miejsca w pokoju by zabraklo:-), przebrania sie udaly:-), moze jutro dam fotki na zamknietym:-), dzis kac gigant, z J o niebo lepiej( przeprosil mnie i przytulil w koncu:-)), a Stas wymiotuje:-(goraczki brak, :-)
do wieczora, dziekuje za kciukaski!:-)
Nie pisałam jaki miałam dziś erotyczny senśniło mi się, że jakiś facet się do mnie dobierał
ja się budzę a ten cwaniak mój R jest na etapie zdejmowania mi majteczek
.... reszty możecie się domyślać
![]()
Cześć dziewczyny
Hruda super że imprezka sie udała i dużo zdrówka dla Stasia
Atru strasznie się cieszę że znowu z nami jesteś :-)
Mnie łapie chyba jakaś deprecha wydaje mi się że ta ciąża skończy się jak ta pierwsza :-( wszystkie objaw ciążowe jakby mi minęły i obawiam się że ciąża obumarła i czeka mnie kolejny zabieg póki ci biorę duphaston 3x dziennie ale chyba to już nic nie pomoże ...
jak byłam w ciąży z Zuzią to równy miesiąc po poczęciu byłam już w szpitalu z powodu odwodnienia a teraz nic na początku trochę mnie mdliła ale teraz nic nie czuję
to tak jak jaJa jestem tylko nie mam weny do pisania

a jak tam Stasiu coś się poprawiło? Ja jak słyszę rota wirus to dostaję białej gorączki jak przypomnę sobie jak Szymuś to przechodził mając 11 miesięcy:-(