Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i ja.
Marnie się dziś czuję. Prócz tego, że nadal mnie żołądek boli to jeszcze coś mnie "rozbiera". A dziś sama z małym cały dzień. :-( Nie wiem czy dam radę.Teraz Maciuś wcina biszkopty i ogląda Puchatka. Oj, dużo dziś będzie bajek
Śniło mi się dziś kilka z Was (m. in. NuŚka, Hruda i Donkat), że do Warszawy przyjechałyście na spotkanie ze mną;-)
![]()
:-) o spotkanie ja tam do Warszawy mogę też jechać na dobra kawkę zawsze:-)Oskar usypia swoje misie, dałam go do łóżka żeby spał, ale słyszę jak robi "siii" do misia![]()
? Tęskniłyśmyostatnio przegladalam a nonse i tam jest baaaardzo duzo ogloszen dla kirowcow TIR-ow co mnie zdziwilo, bo podobniez w transporcie teraz nie jest wesolo![]()
Nie sądziłam,że przyjdą tak ciężkie czasy. Żebym chociaż ja mogła gdzieś dorobić...

Na dworze zimno i ponuro. Rano mówili, że zima jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa i jeszcze wroci w tym tygdoniubylismy w miesieści i zrobiliśmy zakupy oby to tylko nie odbiło się na zdrowiu małego.

Atru napisała, że Tymo ma kroplówkę i że jest poprawa. Zniknęły wybroczyny i sińce, pozostała wysypka, ale sytuacja wygląda na opanowaną.
Doti - czy mogłabyś dać link do katalogu Betterwere bo szukam worków próżniowych do ubrań, bo się nie mieszczę w szafach![]()

Czyli to miejmy nadzieję nie sepsa? Carioca, dzięki za wieści, kochana jesteś
dzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie
powoli doprowadzam domek do ladu, bo jakos sie zapuscilam w porzadkachdzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie
A ja mam lenia i nic mi się nie chce no może nie takie nic;-) ale sprzątać to mi się dzisiaj na pewno nie chce
Nuska, przez weekend bylismy u mamy;-)
Usprawiedliwienie przyjęteale więcej tak nie znikaj bo alarm był aż całe forum huczało
Kasia tak mały był pierwszy raz u fryca.
Atru oby wszystko było ok.
A ja właśnie zajadam się ogromnymi kanapkami ze świeżutkiego chlebka, J zrobił więc smakują