Carioca77
BeBonka
już chyba nie dziewięciu ;-)
no to 34 tygodni :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już chyba nie dziewięciu ;-)
babci z Szymusiem znowu się zaczyna taram jesteśmy
a teraz wieje tak jakby łeb chciało urwać
ale może przejdziemy się do dziadziusia bo został sam bo babcia pojechała na jakiś spektakl do Wrocławia. Narazie moja księżniczka cuduje z jedzeniam kapuśniaku smakowało raptem 6 łyżek a teraz przymieża się do spagethi i wygląda na to że chętnie by zjadła tylko jej szkoda czasu
A ja kąpie Zuzkę codziennie bo ona to uwielbiaostatnio ćwiczy pływanie czyli kładzie się w wannie na brzuchu i kopie nogami
![]()

Atru napisała, że wykluczono sepsę u Tymka, ale jest to jakiś wirus, do tego sporo bakterii w moczu. wygląda więc na to że przykiblują trochę w tym szpitalu :-( Ale najwazniejsze, że sobie radzą ze stanem Tymka.

ale się Kuba wybawił z tą małą!!!! Teraz śpi jak suseł, padł już w samochodzie :-)
jak dla mnie sukces, a droga jak dla niego dość długa no ok 500 metrów.
dobrze, że najgrsze odwołane. Ale kuźwa niech już to cholerstwo da spokój Tymkowi!!!!W
Rano czekała Nas wycieczka na nogach bo R zapomniał wyjąć wózek z samochodu i musielismy podejść do pracy R po wózek i reszte drogi przejechaliśmy. Byłam w szoku bo mały szedł przy mnie za raczkę całą drogę bez zająknięciajak dla mnie sukces, a droga jak dla niego dość długa no ok 500 metrów.

maly by dzielny mimo że robil minki do placzu to i tak ladnie siedzial tylko pod koniec zacząl plakać i wykręcać glówką
no i jakoś mi się nie podoba ta jego nowa fryzura,dziwnie go obciela