reklama

Wrześniówkowe mamy

również wczoraj byłyśmy na rehabilitacji po ponad miesięcznej przerwie, rozebrano mi Jule do pampersa obejrzano jak chodzi i stwierdzono że rechabilitacja zakończona że wszystko w porządku:-D:-D:-D:-D i ponoć moge sobie dać spokój z tak drogimi butami (chodz wcześniej twierdzono co innego)
Super! Zazdroszczę :zawstydzona/y:

Asiek gratulacje!:-)
A co liczenia łyżeczek to ja zawsze uważałam że moje dziecko nie należy do niejadków a przy Waszych wygląda na to że jednak jest:szok: u nas max 20 no w porywach szaleństwa 25 łyżeczek wejdzie:sorry2: ale zawsze je przede wszystkim to co gęste:tak:
Jak ja bym chciała, żeby Maciuś jadł mniej :zawstydzona/y::-p

I dzwonili - dostalam te prace:szok::tak::-) Jestem w szoku, cala dzika:sorry2:...
Ale chyba się cieszysz, co? Gratulacje! :-)

nalecialo mnie na nalesniki, wiec juz mamy kolacyjke za soba. niunka nawet sporo zjadla:tak:ostatnie 2 mi sie przypalily, bo juz zasiadlam na BB:zawstydzona/y:
Zazdroszczę, że masz możliwość zrobić naleśniki. Mój Maciuś jak widzi, że coś robię do jedzenia to już chce jeść. Nie da mi zrobić. Jak mu tłumaczę i pokazuję, że trochę to potrwa to zaczyna płakać :sorry2:

Dziś się dowiedziałam, że koleżanka jest w 5 miesiący ciąży i pójdzie na zwolnienie to moja praca jest coraz bardziej realna : ) bardzo się cieszę!!!!
To i ja cieszę się z Tobą :tak::-) Ubędą nam 2 mamy :-(

Smuce sie tylko tym ze moj Stasio wlasnie teraz tak fajnie idzie do przodu, tak gwaltownie sie rozwija...a ja tego nie bede widziec i uczestniczyc i pomagac...choc przeciez tyle z nas pracuje i godzi to wszytsko, prawda?
Też się tym martwię jak w końcu zacznę szukać pracy :-(

reklama
To podziel sie z nami:-). Ja tez zastanawiam czy znowu kupic kapcie Bartkowe. Nie mamy polecenia od rehabilitanta wiec sama nie wiem...nozki sie wyprostowaly!

Dziekuje Babony za gratulacje - przyjmuje je na klate:-p:rofl2::-)

Smuce sie tylko tym ze moj Stasio wlasnie teraz tak fajnie idzie do przodu, tak gwaltownie sie rozwija...a ja tego nie bede widziec i uczestniczyc i pomagac...choc przeciez tyle z nas pracuje i godzi to wszytsko, prawda?

Hrudzia chyba każda mama która wraca do pracy ma takie dylematy :-D pewnie ze sie da wszystko pogodzic i powiem Ci że czas spędzony ze Stasiem po pracy lub przed spędzisz bardziej intensywniej niż dotychczas:-D
i pamiętaj szcześliwa mama to szcęśliwe dziecko:-D

a co do butków to my kapcie Daniela mamy nosić do wieku przedszkolnego
a czym się kierować przy wyborze obuwia:
*bucik powinien zginac się zaraz za palcami u stopy (broń boże w polowie podeszwy)
* czubek bucika powinnie byc lekko uniesiony
*z tyłu bucika powinien być sztywny zapiętek
* dobrze zeby był zrobiony ze skóry
*wkładka nie koniecznie musi byc profilowana
*i nie wiem jak to teraz napisać żebyście mnie zrozumiały.. na podeszwie czasem jest bierznik i dobrze byłoby żeby układał się on w różnych kierunkach przy pięcie i przy palcach itp
* jeśli bucik ma "obcas" to powinien być on cięty z ukosa a nie na prosto tzw obcas Tomasa (kapcie Daniel ga mają)
mam nadzieje że chodz trochę zrozumiałyście:baffled::confused:

milego wieczorku:tak:

a jak oskarek sobie radzi z chodzeniem? pewnie smiga jak maly samochodzik:-D:-D

Dziękuje. Dzisiaj mam dzień na wychodne, całe rano do 14 byłam u koleżanki (bez małego), teraz znowu :tak:

Śmiga śmiga, jeszcze po schodach sam się boi schodzić, podchodzi 20 cm od schodka i mówi "bam bam" i trzeba go wziąć za rękę. On jak się już puścił to od razu chodził pewnie i bez wywrotek.

Jestem, jestem Donkat:tak::-)

My dzień mielismy zabiegany, do 14 siedzielismy w domciu a potem od razu jak Maję z przedszkola odebralismy to na zakupki........ na szczęście dziś dali bony wielkanocne z pracy J więc 550zł wpadło:tak:. Dzieciom też w Pepko pokupowałam nieplanowanych ciuszków:baffled:, ale nie mogłam sie oprzeć.:no::tak::-D

Hrudzia bardzo si.e cieszę, że dostałas tą pracę,:tak: czasami mam ochote też już zacząć szukać..:confused:...... ale tylko czasami.:sorry2:

Asiek cieszę się z obu dobrych wiadomości.:-)

Donkat tak mój głodomorek jeszcze domaga się w nocy "czegoś" zazwyczaj jest to 150 ml wody z 2 miarkami mleka i cały czas między 2 a 4 w nocy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia Adąs zjada około 20 łyżeczek zupy, on sam gęste a ja mu rzadkie:tak::-D

Hrudzia
a ten przepis na spagetti czasami nie masz z Tv z programu co Omena gotuje z córką. Bo ja własnie z tamtąd go mam i też gotuję

Ostatnia edycja:
Agulka - co nakupowałaś w Pepco, pochwal się. Nie macie Tesco blisko, bo powiem Ci ze tam tez sa w podobnych cenach ciuszki i bardzo mi sie podobają. Np 3-pak pajacyków (naprawdę ładnych) za 37 ziko, albo 3-pak bodziaczków za 17 ziko.

A wogole to kupije Stasiowi rozmiar 92 i jakos wszedzie malo tego rozmiaru, dorwac pajace na ten wzrost to bardzo ciezko, a bodziaki z dlugim rekawem to nierealne.

Jestem głodna, ale mam taką zgagę, i w dodatku jak otworzę lodówkę to tak mnie odrzuca, ze pije tylko wodę mineralną. trzebabylo czoraj jesc jak wchodziło.

A ja sobie dzisiaj sortuje zdjecia, bo trzeba dac do wydruku. Juz daaawno powinnismy to zrobic, ale sie nazbieralo.

Witam chciała do każdej z Was napisać coś od siebie ale jakaś padnieta jestem zimno mi i mam kiepski humor tak bez powodu chyba pogoda mnie dobija. Igor wczoraj w nocy wymiotował ale było to jednorazowe została mu marchewka na żołądku dobrze jej nie pogryzł i bolał go brzuszek aż w końcu zwymiotował o 2 rano biedactwo taki wystraszony był nie wiedział co się dzieje pierwszy raz w życiu wymiotował.

Pisałyście coś o ilości zjedzonych łyżeczek posiłku maluszków ja nigdy nie liczyłam ale Igor uwielbia "mniam mniam " on jak się rano budzi to już krzyczy mniam mniam:rofl2: żarłoczek mały:-)

Anetasa
i jak tam romawiałaś z siostrą o ewentualnych badaniach dla jej synka?

Carioca zaszokowałaś mnie :szok: "szwagrostwo" to Ci się trafiło dziecko zostawić i zabrać psa na wakacje :szok::rofl2: pierwszy raz w życiu o czymś takim słyszę:sorry2::errr:

Dziewczyny ogólenie duża buźka dla wszystkich i uściski od Nas wpadnę jutro, a dzisiaj już znikam do kąpieli i spać :sorry2:choć nie tak spokojnie bo jakby powiedziała to Justyna " prasowanie na mnie patrzy" ale mi się dzisiaj nic nie chce mama lenia i dzień marudzenia dobra znikam juz na prawdę bo jeszcze Was zanudzę

Carioca kupiłam taki fajny spotrowy dresik za 19,90zł i bluzkę moro z długim rękawem za 9,99.

A Was gdzie wszystkie wywiało, tak niedawno tyle Was było a teraz tylko głodna Carioca ze mną piszę a przez to ja też mam burczenie i lecę zrobic kanapkę, albo nie powiem J aby mi zrobił i do kompa przyniósł

reklama
Witajcie niektore pewnie juz o klavell zapomnialy ale nie dziwie sie wieki mnie tu nie bylo. Jak wiecie bylam w Polsce wrocilam, takie zaleglosci na forum mam ze nawet zabrac sie nie umie za nadrabianie tak zwlekam z dnia na dzien.
Ciezko tez jest mi cokolwiek tu pisac bo w temat wdrazona nie jestem nie wiem co u was slychac, jak dzieciaki.
W koncu dzis sie przemoglam pisze tego posta nadrabaic nie bede ale d dzis postaram sie byc na bierzaco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry