monia_l
Wrześniowe mamy'07
ale nastukalyście
ale ja tego wogóle nie odczuwam że ciśnieie mam za niskie
Kawa
co to jest ?ja kawy wogóle nie pije no chyba że capucino ale to nie kawa

Ja używalam hagisów tych z kubusiem puchatkiem ale przeżucilam się na DADA bo sądobre no i o 10zl tańsze:-)
Dzieciaczki już dziś lepiej. Wczoraj jak szliśmy spać to jak zwykle zajrzalam jeszcze do dzieci no i Mateusz byl caly obrzygany i obsrany
no więc musialam go myć i przebierać i już niechcial spać w lózeczku więc go wzielam do nas. Nocka byla spokojna. wogóle dziś już wymiotów nie bylo tylko po 2 rzadkie i bardzoooo śmierdzące kupki. No więc mogę powiedzieć że jest dużo lepiej:-)

tyle że ja mam zawsze strasznie niskie ciśnienie nawet jak byłam w ciąży to lekarz mi zalecił wręcz żebym wypijała choć jedną filiżankę dziennie bo jak mi na wizycie mierzył ciśnienie a tam 80/50 to się dziwił że ja tu przed nim stoję i jeszcze rozmawiam a nie śpie![]()
ja też zawsze mam niskie ciśnienie i wysoki puls tylko podczas ciąży mialam idealneWidzę, że hrudzia dołańcza do klubu niskocisnieniowców, która jeszcze????![]()
ale ja tego wogóle nie odczuwam że ciśnieie mam za niskie
no to trzymamy kciuki:-):-):-)a mysląłm, że wszystkie wywiało.
Może się uda ta wycieczka do Chorwacji,trzymajcie kciuki:-):-):-)
Aneta może innym razem, dzieki: nie w tym roku, wiesz o co chodzi, prawda
Kawa
co to jest ?ja kawy wogóle nie pije no chyba że capucino ale to nie kawa

Ja używalam hagisów tych z kubusiem puchatkiem ale przeżucilam się na DADA bo sądobre no i o 10zl tańsze:-)
Dzieciaczki już dziś lepiej. Wczoraj jak szliśmy spać to jak zwykle zajrzalam jeszcze do dzieci no i Mateusz byl caly obrzygany i obsrany
no więc musialam go myć i przebierać i już niechcial spać w lózeczku więc go wzielam do nas. Nocka byla spokojna. wogóle dziś już wymiotów nie bylo tylko po 2 rzadkie i bardzoooo śmierdzące kupki. No więc mogę powiedzieć że jest dużo lepiej:-)