Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nuśka dobranoc! I masz w sumie rację zawsze pozostaje jakieś aleja z natury pesymistka jednak wychodzę z założenia ze każdej osobie jest cos zapisane i jeśli ma się przytrafić to choć nie wiem jak byśmy się przed tym strzegli to i tak się to zdarzy
![]()
Anetko nie pisz tak :-( chyba mam napad strachu normalnie siedze i rycze. Nigdy Kubusia nie zabiorę do takich większych sklepów jak auchan, real.
Idę spać.... mam nadzieje, że usne

Anetko nie pisz tak :-( chyba mam napad strachu normalnie siedze i rycze. Nigdy Kubusia nie zabiorę do takich większych sklepów jak auchan, real.
Idę spać.... mam nadzieje, że usne

No i widzę że wszystkie pouciekały a ja jeszcze siedzę i wklejam wreszcie kilka fotek na zamkniętyw każdym bądź razie życzę wszystkim dobrej nocy
![]()
;-) nałóg robi swoje no i jeszcze na zamnięty zajrzę i już na prawdę dobrej nocki życzęAni Pieskowej ani Orodzienca nie znamHruda pieskowa skała jest nie tak daleko mojej mieścinybyłaś kiedyś w Ogrodziencu na zamku???
...choc przez Zawiercie przejezdzalam:-)Brak.Hrudzia jak kolejne rozmowy o pracę ????
Oj nie chce sie smucic i denerwowac i tracic wiary we wlasne dziecko...ale on nadal nie mowi ma-ma:-(...wola na nas po swojemu i tylko kilka slow jak karka, kokek, hauhau, czesc...jak czytam czego doswiadczacie ( jakie slowa, wyrazenia waszych pociech) to lzy mam w oczach...Hurdzia a jak tam u Stasia z jego mową?
podziwiałam ich za takie opanowanie bo sama nie wiem czy bym taki atak wytrzymała