reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Napisałam do administratora NK :/ jestem w szoku to co zobaczylam i naczytałam się. Pedofile są pod Naszym nosem!!! Te teksty. NK jest pełna tego dziadostwa!!!!!

Nuśka dobranoc! I masz w sumie rację zawsze pozostaje jakieś ale:baffled: ja z natury pesymistka jednak wychodzę z założenia ze każdej osobie jest cos zapisane i jeśli ma się przytrafić to choć nie wiem jak byśmy się przed tym strzegli to i tak się to zdarzy:nerd:

Nuśka dobranoc! I masz w sumie rację zawsze pozostaje jakieś ale:baffled: ja z natury pesymistka jednak wychodzę z założenia ze każdej osobie jest cos zapisane i jeśli ma się przytrafić to choć nie wiem jak byśmy się przed tym strzegli to i tak się to zdarzy:nerd:

Anetko nie pisz tak :-( chyba mam napad strachu normalnie siedze i rycze. Nigdy Kubusia nie zabiorę do takich większych sklepów jak auchan, real.

Idę spać.... mam nadzieje, że usne

Anetko nie pisz tak :-( chyba mam napad strachu normalnie siedze i rycze. Nigdy Kubusia nie zabiorę do takich większych sklepów jak auchan, real.

Idę spać.... mam nadzieje, że usne

Kasiu nie wolno Nam tak myśleć a ostrożności nigdy dość:happy:

No i widzę że wszystkie pouciekały a ja jeszcze siedzę i wklejam wreszcie kilka fotek na zamknięty:zawstydzona/y: w każdym bądź razie życzę wszystkim dobrej nocy:tak:

JA już pisałam dobranoc a jednak jeszcze zajrzałam :zawstydzona/y:;-) nałóg robi swoje no i jeszcze na zamnięty zajrzę i już na prawdę dobrej nocki życzę

Hruda pieskowa skała jest nie tak daleko mojej mieściny :tak: byłaś kiedyś w Ogrodziencu na zamku???
Ani Pieskowej ani Orodzienca nie znam:eek:...choc przez Zawiercie przejezdzalam:-)

Agulka - cudne zdjecie w podpisie i jak ciekawie zmajstrowane :)

Hrudzia jak kolejne rozmowy o pracę ????
Brak.
:-DHurdzia a jak tam u Stasia z jego mową?
Oj nie chce sie smucic i denerwowac i tracic wiary we wlasne dziecko...ale on nadal nie mowi ma-ma:-(...wola na nas po swojemu i tylko kilka slow jak karka, kokek, hauhau, czesc...jak czytam czego doswiadczacie ( jakie slowa, wyrazenia waszych pociech) to lzy mam w oczach...

i w ogole nie ma nastroju do niczego...kloce sie i kloce z J ze az slow brak...
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem Wam tylko tyle że dziś na tych butkowych zakupach przekonałam sie ze mam super dziecko:-) w CCC było małżeństwo z synkiem i jak w rozmowie się okazało w wieku naszych wrześniątek i amły Oskar pokładał się tam kopał ich ile wlezie wrzeszczał tak że wszyscy w sklepie patrzyli co się z tym dzieckiem dzieje a rodzice kompletnie ignorowali go i przymiezali mu buty tłumacząc co jakiś czas że musimy mu wybrać butki na plac zabaw:happy: podziwiałam ich za takie opanowanie bo sama nie wiem czy bym taki atak wytrzymała:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry