anetasa
Wrześniowe mamy`07
Dziewczyny nie szalejcie tak bo nie nadążam czytać
nam jak zwykle dzień minął jak szalony
popołudniu miałam trochę luzu bo dzidzio postanowił zabrać wnusię na spacer i poszli w siną dal:-) a ja zamiast leżeć przed tv postanowiłam wybrać się również na spacer ale taki jak za starych czasów kiedy jescze Tuśki nie było z nami
wybiegałam się z Mafim jak szalona jak idę z nim i z mała to już sie tak nie da wiadomo muszę patrzeć co ona robi aż pies nie wiedział biedak co się dzieje ale po chwili załapał i korzystał z tych chwil samotności z pancią na całego
dawniej często z nim tak szalałam
co i jemu i mojej figurze służyło
ach stare czasy
Donkat i jak tam Julitka?

nam jak zwykle dzień minął jak szalony
popołudniu miałam trochę luzu bo dzidzio postanowił zabrać wnusię na spacer i poszli w siną dal:-) a ja zamiast leżeć przed tv postanowiłam wybrać się również na spacer ale taki jak za starych czasów kiedy jescze Tuśki nie było z nami
wybiegałam się z Mafim jak szalona jak idę z nim i z mała to już sie tak nie da wiadomo muszę patrzeć co ona robi aż pies nie wiedział biedak co się dzieje ale po chwili załapał i korzystał z tych chwil samotności z pancią na całego
dawniej często z nim tak szalałam
co i jemu i mojej figurze służyło
ach stare czasy
Donkat i jak tam Julitka?
Jak ostatnio tak mało jadł, to po kilku dniach zęby wyszły, ale wtedy miał też gorączkę, a teraz nie ma. Jutro mąż będzie się z nim użerał 

dzień spędziliśmy u babci Oli czyt mojej mamy znowu
nic nie działa ani przytulanie bo odpycha, ani głaskanie bo odtrąca ręke nic jedynie pomocna jest Fifi, która wskakuje do łózeczka i zaczyna się atak całusków lizusków
za oknem piękne słoneczko a ja tu kwitne
ja też bym chciała żeby Tuśka poszła do przedszkola w przyszłym roku we wrześniu tylko teściowa marudzi że może szkoda bo będzie chorować ale ja jestem zdania że to dla jej dobra bo przebywanie między rówieśnikami napewno wpłynie pozytywnie na jej rozwój. Przynajmniej mam taką nadzieję
a o nocnik i mówienie się nie martw napewno do tego czasu będzie wszystko ok