witam!!
zaraz spadam, bo P siada a ja lece sie kapac
juz sie opalilam tej wiosny.:-)tylko musze chyba troche pobiegac na golasa, zeby wyrownac opalenizne przed weselem, bo troszke jestem w paski

jutro jak bedzie aldmna pogoda to lece do miasta na poszukiwanie butow;-)
Stało się:-( po męczarniach dzisiaj na moich oczach zmarł teściu:-

-

-

-(
:-

-

-

-

-(
Przez ostatnie dni czytam jak oszalała!!!

.
rozumiem cie, bo przechodze to samo, tylko juz od dluzszego czasu. jak wypozycze cos fajnego, to bym nic nie robila, tylko czytala. dlatego tez czasem zaniedbuje forum wieczorami

teraz wlasnie skonczylam juz i jutro musze wypozyczyc nowe:-)
witamy i zapraszamy!:-)
no dziewczynki smekta chyba zadziałała
jakim cudem wypila smecte? ja ledwo to swinstwo przelknelam, a co mowic dziecko

zapraszamy!:-)
A my jedziemy do mamy na noc. Zostane do wtorku bo w poniedzialek wieczorem mam swoj ShowTime a rano we wtorek wizyta w PUP. Jak wroce to dam znak jak mi poszlo. Jakbyscie nie mialy co robic z kciukami o 20:15 w poniedzialek to...trzymajcie za mnie!

:-)
dosc pozno ten "egzamin", zebys tylko nie byla zmeczona:-(
Witam.
Noc cudowna jeśli chodzi o Adasia ( ząbek sie przebił) a przerąbana jesli mowa o Mai.
jak Maja tweraz?
Witam.
Rok akademicki zaliczony :-)

Zostały mi
tylko praktyki i praca mgr :-

wściekła/y:
TYLKO

Anetasa moja córcia nie robi żadnych scen jak wracamy do domu za
to złości się jak nie chcę (czy też nie mogę ) wyjść z nią wtedy kiedy ona chce
julitka sie anuczyla otwierac drzwi wyjsciowe i jak nie zamkne na klucz to sobie sama otwiera i wychodzi w rajtuzkach bez butow

kiedys tak wyszla na trawe w deszcz

jak tylko oczy otworzy, to od razu w pizamie by szla na dwor

niestety z babcią nieciekawie nadal cierpi po stracie syna a z tego co mówi moja mama odbija się to na jej zdrowiu:-( nie wiemy co robić bo tu jej ściągnąć się nie da

a tam pomimo że liczna rodzina to jakoś nie dokońca się przejmują
bidulka przezywa, nie ma sie co dziwic. tylko zeby z tej tesknoty i smutku sama nie podupadla:-(