reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.
Przyszłam was podczytać bo nie mam siły pisać,mam do piatku urlop, pogrzeb załatwiony, lokal na stypę też, jutro zaczynają się goście zjeżdżać a ja muszę jeszcze ciasta upiec, zrobić sałatkę, posprzątać z grubsza i pójść pewnie na zakupy z M bo się okaże, że garnitur za mały- mam tylko nadzieję, że M da radę i zjedzie dzisiaj w nocy do domu. Głowa z tego wszystkiego mi pęka.

Witam.
Przyszłam was podczytać bo nie mam siły pisać,mam do piatku urlop, pogrzeb załatwiony, lokal na stypę też, jutro zaczynają się goście zjeżdżać a ja muszę jeszcze ciasta upiec, zrobić sałatkę, posprzątać z grubsza i pójść pewnie na zakupy z M bo się okaże, że garnitur za mały- mam tylko nadzieję, że M da radę i zjedzie dzisiaj w nocy do domu. Głowa z tego wszystkiego mi pęka.
trzymaj sie mocno ...........:tak::tak::tak: nienawidzę takich imprez:no::no::no::no::no:

Ja własnie spojrzałam na pogodę w Tunezji na weekend, ma byc max 34 stopnie:szok::szok::szok::szok:

Justyna, mam kontakt z Asią, można powiedzieć, że codzienny. A o co chodzi? O to spotkanie? Powiadomię ją. :tak:
ciekawa jestem co u nich,bo dawno jej nie było. Tak zaczęłam myśleć o niej intensywnie jak zaczęło się z tą grypą zmutowaną. A no i jak ich starania?

Nawet opaliłam się dzisiaj. Oczywiście jak "fornol",bo plecy i ramiona. Pieliłam nasz przedblokowy skalniak.

ciekawa jestem co u nich,bo dawno jej nie było. Tak zaczęłam myśleć o niej intensywnie jak zaczęło się z tą grypą zmutowaną. A no i jak ich starania?
Wszystko w porządku. Troszkę chłopaki na przemian chorują, ale wiadomo, jak jedno do przedszkola chodzi, to zawsze coś przyniesie. A starania na razie w toku. Chyba jeszcze nie zaskoczyła :-p

reklama
Witam.

Bardzo mi przykro:-(:-(
Ja własnie spojrzałam na pogodę w Tunezji na weekend, ma byc max 34 stopnie:szok::szok::szok::szok:

Super:-):-):-)

A sztuka tak sobie:baffled: byłam na "Oto idzie panna młoda " z Tyńcem i Zającówną ale spodziewałam się czegoś lepszego

Dobrej nocki BB-onki pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry