monia_l
Wrześniowe mamy'07
D też ogląda ja nieOglądam wojne światów, a Wy????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
D też ogląda ja nieOglądam wojne światów, a Wy????

mielismy brac Julitke na slub i poczatek wesela. to jest slub mojej kolezanki z liceum. odbedzie sie 15km od mojej mamy. mieslimy niunke w razie czego odtransportowac do mamy, gdy bedzie zmeczona. jednak patrzac na te kichowata pogode to jej nie wezmiemy. zostanie z babcia i reszta ferajny;-)

My idziemy na wesele 20 czerwca ale misiek zostanie z babcią nie chcemy go zabierać bo on jest jeszcze za malutki i tylko by się tam męczył
kiedy dziś teściowa odebrała telefon i powiedziała, że mam natychmiast jechać do Sosnowca staneło mi przed oczami Nasze mieszkanko
nowe mebelki Kubusia, remont łazienki i kuchni!!!!! Oj nie chce krakać, ale aby się spełniło!!!! Nie mam zamiaru też twierdzić, że się nie sprawdzi bo wiecie jak to jest ze samospełniającymi się przepowiedniami.My idziemy na wesele 20 czerwca ale misiek zostanie z babcią nie chcemy go zabierać bo on jest jeszcze za malutki i tylko by się tam męczył
W czym wystapisz????
:-)