Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mam jeszcze terminu wyznaczonego, bo w polu z pracą jestem.Majandra - kiedy masz obrone?

Oczywiście. Ja wczoraj patrzyałam, kiedy się ostatnio odzywałaś i strasznie szybko to zleciałoCzy ktoś oprócz Nuśki;-) tęsknił za mną?

Zazdroszczę, choć ja dziś do 9 :-)Dałam dziś czadu, pospałam do 10:30.
My byliśmy w zeszłe wakacje z małym i wtedy było za wcześnie. Teraz myślę, że już nasze dzieciaczki będą kumać o co biega w zoo ;-)my o ZOO tez od dawna myslimy, choc slyszalam opinie, ze chyba jeszcze z naszymi maluchami troche za wczesnie

Daj spokój. Nikt nie zauważy. A mama będzie się świetnie bawiała. Przecież nie złamała nogiw dodatku mama ma 20.06 wesele swojego chrzesnika:-(i jak sie bedzie bawic?jak bedzie wygladac?:--(

Oskar dba żebym miała czas się napić kawy przed 7 

dzisiaj wyklejałam jeszcze Niuńce kwiatki na scianie i mała łobuzica zamiast potem iść spać to chciała je ciągle wąchać
ogólnie jestem bardzo zadowolona może jutro albo w poniedziałek porobię zdjęcia to wkleję na zamknikęty choć jeszcze pare detali zostało do wykończenia;-) co do kanapki bo pewnie kilka z Was czeka na relację to jak dla mnie sprawdziła się na 100%
ale niestety babcie zawetowały to rozwiązanie i podniosły raban że od ziemi będzie małej ciągnąć
efekt taki że zrobiły zrzutę i od dzioś Tuśka śpi na czymś w rodzaju amerykanki
zobaczymy jak to będzie bo juz dziś zaliczyła lądowanie i właśnie się obawiam że może z niej spaść w trakcie snu
ale wolałam z babciami nie wojować bo ostatnio zbyt dobrze z nimi mam tym bardziej że same się zrzuciły na nowe spanko dla małej;-) teraz tylko pytanie co z tą sofką
chyba wystawię ją na allegro no chyba żeby któraś z Was chciała to oddam za 150zł i koszty przesyłki pokryję;-)
my o ZOO tez od dawna myslimy, choc slyszalam opinie, ze chyba jeszcze z naszymi maluchami troche za wczesnie
ale na pierwszy raz zamierzam się wybrać z Tuśką na takie małe safarii niedaleko w Wambierzycach mam nadzieję że się uda w następny wekend
o ile pogoda dopisze
bo za nią to ostatnio nie nadążam
no i najważniejsze zdrówka dla mamy życzę mam nadzieję że jednak wszystko będzie ok
Oczywiście. Ja wczoraj patrzyałam, kiedy się ostatnio odzywałaś i strasznie szybko to zleciało![]()
a ja miałam wrażenie jakby się weikami ciągnęło
i tęskniłam za Wami
sobota wieczór a nikogo nie ma
ja przyznaje się bez bicia że dziś nie dałam radę nadrobić czego kolwiek tylko sprzątałam
więc postanowiłam odłożyć to na wtorek w pracy także z góry przepraszam jeśli któreś na coś nie odpisałam
:-)
:-)
nie jeszcze nie byliśmy ale slyszałam ze jest tamm bardzo fajnieMonia byliście już w tym zoo, w bukowie jest kolo olzy??

zdrówka dla rączki nmamusi aby szybko się zrastaławlasnie sie dowiedzialam, ze moja mama zlamala rano reke i ma w gipsie:-szok:
czarno widze zrastanie sie, bo mama ma bardzo slabe kosci i osteoporoze:--(