reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agula czy jest szansa ze nasz odwiedzisz???

boze jaka jestem beznadziejna tylko cos zaczynam robic to i tak zaraz zerkam tu czy cos nowego napisałyście:dry: umyłam okna i bach na kompa, pomyłam naczynia i zów na kompa... gdybym tu nie zagladałam to juz bym dawno wszystko zrobiła a tak syf w chacie , obiad nie zrobiony:crazy:

Agula ja bede w Kołobrzegu od 7 lipca więc jak bedziecie gdzies w poblizu to wpadaj:tak:

Anetasa dzieki za namiary tylko ja potrzebuje jeszcze twoj adres bo bede robic przelew z banku BZ WBK i tam trzeba wszystkie dane podac:sorry2:

Agula czy jest szansa ze nasz odwiedzisz???

boze jaka jestem beznadziejna tylko cos zaczynam robic to i tak zaraz zerkam tu czy cos nowego napisałyście:dry: umyłam okna i bach na kompa, pomyłam naczynia i zów na kompa... gdybym tu nie zagladałam to juz bym dawno wszystko zrobiła a tak syf w chacie , obiad nie zrobiony:crazy:
ja mam tak samo:wściekła/y::zawstydzona/y:
niestety:sorry2: ponieważ we wtorek jedziemy do Koszalina na te spotkanie z doradcą finansowym, więc nie będziemy jeździć co dwa dni prawie w to samo miejsce...... jakbym w totka wygrała do tego czasu to oczywiście sie zjawię:tak::tak::tak: bo to głownie o kasę chodzi:-(
szkoda:-(a już miałam nadzieję że będzie nas więcej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry