Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten drugi wozek jest suuuper bardzo i sie podoba bardzo bardzowidzę że zapoczątkowałam u wszystkich dół finansowy:-(
Ciarocia super wiadomości od gina. MI podobają się oba imionka ale chyba z przewagą dla Emilki;-)a za jaką cene chcessz kupi c wózek bo moja koleżanka która też jest w ciąży ma na oku cos takiego
CHICCO Trio Enjoy + fotelik kurier 0 gwar PL W-wa (655193135) - Aukcje internetowe Allegro
no i ten mi się teżbardzo bodoba
JumperX TAKO koła +FOT+ wys.0 zł- OD PRODUCENTA (659892172) - Aukcje internetowe Allegro
Luandzia imie Lenka jest bardzo ładne i ostatnio popularne![]()
Widze ze mow o imionach nadal Antosia super podoba mi sie chyba jako jednyne z tych imion co tu padly :-) kojazy mi sie z ta mala z Na wspolnej :-)Antonina to moj faworyt i Stas tez mial byc Tosia.
No i witam pierwsza![]()
:-)Ten drugi wozek jest suuuper bardzo i sie podoba bardzo bardzo
to on mi się tez bardzo spodobał do tego stopnia że chciała bym jeszcze jedno dzieckoale to w najbliższej przyszłości raczej nierealne
Widze ze mow o imionach nadal Antosia super podoba mi sie chyba jako jednyne z tych imion co tu padly :-) kojazy mi sie z ta mala z Na wspolnej :-)
Ja to jakbym miala drugie dziecko to chcialbym druga dziewczynke i imie pewnie znow byloby z lekka dziwaczne i nie polskie :-)
b w ogole mi to jakos polskie imiona sie nie podobaja jedynie dla chlopcow polskie starsze takie jak wlasnie Stas czy Janek
Mateusz od początku miał byc Stasiem bo po 1 bardzo mi się podoba to imię a po 2 mój śp. tata tak miał na imię ale D niechciałi pozostał Mateusz-Staś(Stanisław)
Ja tam z imieniem dla Hani nie mialam od poczatku wiedziakam ze bedzie Hanife

Asia z tego co pamiętam Hrudzia pisała że ma dalego i nie da rady:-(cos temat spotkania ucichł
ja razem z Moniką będziemy w Kołobrzegu może ktoś do nas dojedzie i się spotkamy??
termin 11 - 12 lipiec
Hrudzia licze na Ciebie
Nuśka tez chyba nie ma daleko...
pomyście może się uda...
Mi się imię Antonina kojarzy z moją dziwaczną nauczycielką polskiego z liceum, zawsze chodziła w tych samych ciuchach (pomarańczowa kiecka i biały sweterek, a w trzeciej klasie zmieniła na fioletową kieckę 

serio) i była wymagająca, ale nas nauczyła - a co pochwalę się, maturę zdałam na 6
(kiedy to było)
Zgadza sie. Do Kolobrzegu mam z 3 godziny samochodem..a moje auto pali wahy jak smokAsia z tego co pamiętam Hrudzia pisała że ma dalego i nie da rady:-(

Zgadza sie. Do Kolobrzegu mam z 3 godziny samochodem..a moje auto pali wahy jak smok![]()