Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra wystarczy chyba kliknąc w link i wejśc na tą stronkęDonkat, ale gdzie mamy poklikać?![]()

Tuśka dała mi popalić ale nie ze swojej winy
znów poszła spać ok 21:30 ale co z tego że ładnie zasnęła jak po 20 minutach obudził ją czubek z naprzeciwka
huk był taki jakby kilofem w ściany napażał

i przy tym przekleństwa a M zasnął jak zabity i nic mu nie przeszkadzało
jak zasnęła ponownie weszłam do kuchni i odpaliłam fajkę i co znów powtórka i obudził mała
znów ją ululałam i weszłam spowrotem do kuchni z zamiarem zadzwonienia po policję ale nie zdążyłąm bo znó zaczął naparzać
i pobudka ponownie
po trzecim razie się uspokoił ale to już 3 noc z rzędu tyle że jego krzyki nie budzą małej
ale dziś ten huk zrobił swoje i jutro chyba zadzwonię na policję i poproszę o jakieś nocne patrole zbyt często się to zdaża i ile można z wariatem za ścianą żyć
co do wysypki małej to nic nie zeszło
:-( ale też nic nowego się nie pojawiło
nie oczekuję mega szybkich efektów ale bacznie ją będę obserwować i jak do poniedziałku nie przejdzie to we wtorek lecę do lekarza spowrotem
i o to chodzi,bo później za mocno przeżywasz niepowodzenie i dołujesz sięAle teraz bede rozwazac wszystko bardzo rozsadnie i spkojnie!
ja też często o Asi myślę, może ją ściągniemy,a może KTOŚ;-) da jej cynka,że tęsknimy:-)ciekawe, czy AsiaKC sie zjawi, bo daaawno jej nie bylo;-)

Asia teraz wyjechała z mężem i z chłopakami, ale jak wróci, dam cynkaa może KTOŚ;-) da jej cynka,że tęsknimy:-)
;-)fajnieAsia teraz wyjechała z mężem i z chłopakami, ale jak wróci, dam cynka;-)
coś się u nas dzisiaj chmurzy i obawiam się że wekend jednak do dupy będzie jak zapowiadali
a od poniedziałku będę rypać już co drugi dzień bo jedna idzie na urlop
ale cóż za mnie też rypią jak ja się urlopuje. Miłego dnia BBonkiAle mi wieczór miło minął... Piwko... Geppert z krysztalowym głosem... I tak sunęłam sobie na żelazku![]()

.? Kiedys prasowalm jak dzika ale teraz to tylko lniane ciuchy no i zaslony...a tak to przyznam bez bicia ze nie prasuje
. Nie mam koszul a jakos wszyskie moje bluzki takie gladkie po praniu
:-)

...a moj malz dalej szaleje
- np ze on nie jedzie ze mna na to wesele na Mazury za 2 tygodnie...kij mu w d...jade sama tzn z jego paczka samochodem
.