reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka u nas też leje brrr
Justyna kalafior pycha jak nie masz ochoty to rzuć go do mnie
wczoraj dostałam opieprz od W że jestem złą synową potem mu przeszło ale z kolei ja się wkurzyłam bo przez 10 lat jak jesteśmy razem nasłuchałam się tyle głupot od jego matki że szok i nigdy nic nie powiedziałam dla dobra ogółu a tu teraz słyszę że mam złe nastawienie ... no że jeżdżę do jego rodziców jak za karę ... nie będę w ogóle jeździć i po sprawie
a ja ostatnio usłyszałam,że po co jeżdżę do moich rodziców na kilka dni jak jego nie ma,czy nie mam w domu co robić:sorry2:

reklama
U nas W raczej zawsze był po mojej stronie jeżeli chodzi o kontakty z rodzicami więc nie wiem co mu wczoraj odbiło ...
ja kiedyś przy kolacji gdzie byli między innymi moi rodzice usłyszałam od mojej teściowej że jeszcze tylko W napisze moją pracę w sensie magisterska i będzie spokój czy coś w tym stylu popatrzyłyśmy na siebie z moją mamą ale nic nie powiedziałam ale wkurzyłam się strasznie bo nie wiem skąd jej to przyszło do głowy potem W po paru dniach z nią rozmawiał to powiedziała mu że sama nie wie dlaczego tak powiedziała tak jej się chlapło :sorry2: ale przepraszam nigdy nie usłyszałam a mojej teściowej tak coś chłapnąć zdarza się dość często

Z zębami lepiej nie czekać aż zaczną boleć,bo wtedy już masakra może być. Kumpela sobie taki ropień wyhodowała nad górną 2,że całość kosztowała ją 2000:szok:,bo trzeba wyło dużo wypełnić,bo policzek miałaby zapadnięty wzdłuż nosa aż pod okiem, musiałą sobie tą 2 wstawić, która zamocowana jest na kapach na 1 i 3. Straszyć jak zabieg się odbył??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry