reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam dawne koleżanki :cool2: Blimka Tygrysku hejka!!!!!

Anetko :dry: no nie ciekawie z tym sąsiadem. Nie próbowałaś powalić po rurach???? Ja to tak zawsze u mamy robię jak jestem z Kubą na noc i ktosiowi się umyśli pohałasować :cool2:

Kasiu to by nic nie dało:no: tylko sąsiedzi w tym samym pionie by mnie z kolei zwyzywali bo on mieszka na przeciwko nas:sorry2: i od rana siedzę i myślę czy zadzwonić na policję choć nie wiem czy zgodzą sie tak na czuja przyjechać bo co jeśli akurat tego dnia będzie siedział cicho:confused: chyba poprostu zaczekam jak jutro znów będzie darł morde to zadzwoni najwyżej M

reklama
Witam się i ja.

Adaś zrobił pobudke o 5, przez J ale to przemilczę............... nie o sex chodzi.
Wybralismy sie na spacerek , a po 100 m wrócilismy bo zaczął padać deszcz i to nie widomo skąd. Jak ja niecierpię..........Gargamela, hihihih...... takiej pogody....

Donkat szerkości ......... i pogody

Własnie mały się przebudził po pół godzinie grzemki i juz mysląm, że nie uśnie, ale na szczęście śpi.

Anetasa miłej pracy....

Hrudzia to ciul z J.... ważne że Ty się wybawisz.....

I znów sie przebudził..........

usnął.

A nie chwaliłam się, że moja córcia dorasta. Od kilku dni rusza jej się mleczna jedynka na dole a ona się cieszy, bo koleżanki już są szczerbate a ona nie, no i zębowa wróżka przyjdzie. oczywiście jeśli nie połknie zęba:-D:-D:-D

Tylko ie mówcie, że u WAs świeci słonko, bo żadna się nie świeci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Agulka ja jestem cały czas bo wiadomo w pracy:-( u nas pogoda jak u Ciebie co jakiś czas zaczyna padać nie wiadomo skąd:no: właśnie jak to zrobić i czy wogóle sie da:baffled: żeby mnie nie wylogowywało automatycznie jak przez jakiś czas nic na forum nie przeglądam.

Agulka ja jestem cały czas bo wiadomo w pracy:-( u nas pogoda jak u Ciebie co jakiś czas zaczyna padać nie wiadomo skąd:no: właśnie jak to zrobić i czy wogóle sie da:baffled: żeby mnie nie wylogowywało automatycznie jak przez jakiś czas nic na forum nie przeglądam.
a nie wystarczy przy logowaniu zaznaczyć ptaszkiem,: zapamietaj logowanie:sorry2:

U nas nawet jest słońce. Rano trochę popadało akurat jak białe miałam w pralce,ale na szczęście przejaśnilo się. Młody śpi. A ja nie mam koncepcji na obiad. Mam kalafiora,ale jakoś nie przemawia do mnie:baffled:

WITAMY
chyba ściągnęłam Cię tutaj myślami:-)
a wiesz ze chyba TAK:)

blimka,
ja tez ostatnio o Tobie myslalam. dlaczego nas opuscilas? co u was?
ah milo mi :-) u nas w porzadku a nie opuscialam was tylko jakos tak sie problemow nazbieralo i czasu malo

Blimka, witamy z powrotem. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz :confused::sorry2:
ja mam nadzieje ze nie znikne:P;-)

Blimka - czesc!!!!!!!!! Zagladaj czesciej a nie znowu znikasz:baffled:! Co zlychac?...no i jak tam irlandzki guiness hehe:-p:-)...napialbym sie:-p:cool2:
postaram sie byc czesciej, a guinness boski jak zawsze mniam mniam:D

Witam dawne koleżanki :cool2: Blimka Tygrysku hejka!!!!!
dzieki Kasia!

przepraszam ze tylko tak odpowiadam ale nie nadazam:(
w nocy sprobuje nadrobic:D

Hejka u nas też leje brrr
Justyna kalafior pycha jak nie masz ochoty to rzuć go do mnie
wczoraj dostałam opieprz od W że jestem złą synową potem mu przeszło ale z kolei ja się wkurzyłam bo przez 10 lat jak jesteśmy razem nasłuchałam się tyle głupot od jego matki że szok i nigdy nic nie powiedziałam dla dobra ogółu a tu teraz słyszę że mam złe nastawienie ... no że jeżdżę do jego rodziców jak za karę ... nie będę w ogóle jeździć i po sprawie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry