reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U nas nawet jest słońce. Rano trochę popadało akurat jak białe miałam w pralce,ale na szczęście przejaśnilo się. Młody śpi. A ja nie mam koncepcji na obiad. Mam kalafiora,ale jakoś nie przemawia do mnie:baffled:
mniam mniam kalafior u nas dziś właśnie gościł na obiedzie:tak:
Maciek u dziadków, a mąż pewnie już po zakończeniu i też do rodziców poszedł na obiad ;-) Nagroda jest :tak::-)

A ja dziś do dentysty na 17:30
no to gratulacje:-)
witam i ja
humor nie mam az mi sie plakac chce...:no::no:
i wogóle wszystko do dupy :dry:
co się stało:confused:może jak się wyżalisz to lepiej sie poczujesz:sorry2:

nie wiem czy Wy tez czasem tak macie ze jak sie cos zle dzieje to nie macie ochoty o tym gadac...
wiem ze duzo piszecie w wątku zamkniętym ale wybaczcie na razie nie chce mi się o pewnych sprawach pisac:-( moze póżniej ...

Asiu - przykro mi czytac, ze cos Cie gnebi :-(

.... chyba poprostu zaczekam jak jutro znów będzie darł morde to zadzwoni najwyżej M

on drze morde bo mu odbija, czy na rodzine sie wydziera?

... powiedziała mu że sama nie wie dlaczego tak powiedziała tak jej się chlapło :sorry2: ale przepraszam nigdy nie usłyszałam a mojej teściowej tak coś chłapnąć zdarza się dość często
aha... świetnie, uwielbiam takich ludzi.

.... Nagroda jest :tak::-)....
dziś Majandra stawia :-):-):sorry2:

Z zębami lepiej nie czekać aż zaczną boleć,bo wtedy już masakra może być. Kumpela sobie taki ropień wyhodowała nad górną 2,że całość kosztowała ją 2000:szok:,bo trzeba wyło dużo wypełnić,bo policzek miałaby zapadnięty wzdłuż nosa aż pod okiem, musiałą sobie tą 2 wstawić, która zamocowana jest na kapach na 1 i 3. Straszyć jak zabieg się odbył??
nawet nie wiedzialam, ze od zeba sie mozna tak zaprawic :szok:

Agulka - jak tam gardelko Mai - robisz inhalacje?

on drze morde bo mu odbija, czy na rodzine sie wydziera?

On drze morde bo ma źle pod sufitem:wściekła/y: mieszka sam nie ma rodziny nigdize nie wychodzi:no: rodzice mu tylko 2 razy w tygodniu zakupy przynoszą. Podobno za młodu wąchał klej i coś brał w efekcie był na odwyku ale na mózg mu się rzuciło:baffled: a rodzice cwaniaki kupili mu kawalerkę i pozbyli się czubka z domu:wściekła/y:

Anetasa to może zsdzwoń na policję w czasie kiedy on będzie wariował i darł mordę:sorry2:

No właśnie wczoraj chciałam ale nie mogłam małej zostawić bo płakała i co się uspokoił i zasnęła to za chwilę od nowa:wściekła/y: i tak w kółko:wściekła/y: a M spał jak zabity myślałam że go po wszystkim pobije:szok: bo tak by on zadzwonił. Wogóle to dziwię się że nikt z sąsiadów nie zadzwonił zwłaszcza Ci co mieszkają nad nim:baffled:

No to stawiam :tak::-)
28jk7ch.jpg

Ja już po dentyście. Niestety kanałowe leczenie - płatne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za tydzień kolejna wizyta.

Witam Was dziewczyny :-)
Nie było mnie cztery dni, a wy naklikałyście tyle, że sam główny wątek czytałam godzine :szok::tak:
Przepraszam że nie pisze więcej ale czasu brak. widzę ze problemy zdrowotne jakieś u Was, wakacje, fajnie.
U nas... hmmm jesteśmy z powrotem u rodziców w Śweirklanach :tak: mamy tyle lepiej że moi rodzice odstąpili nam największy pokoj, tak ze meble weszly i nasze i od Wiki :-) tego samego koloru są wiec nie podpadnie :-p lepiej o niebo... a teść jak sie pakowalismy to jeszzcze kur.... sypał.. :wściekła/y: myślałam że go zaj..... no nic ale najwazniejsze ze juz po, uffff
Aneta straszny ten sąsiad, nejlepiej zadzwonić, może wtedy sie uspokoi...
Donkat udanych wakacji :-)
Monia jak Mateusz??
Hruda i jak rozmowy o pracę?? poszło dobrze??
Nuśka ciekawią mnie te twoje niebieskie włosy, zaraz zmykam na zamkniety, ale nie wiem czy napisze cos bo rodzinka wzywa:-p
Agulka czemu Twoim maluszkom tak te choróbska się nawracją?? może jakieś badania zrobić :confused: sama nie wiem, ja to bym chyba oszlała, na pewno też już nie maz cierpliwości, a jeszcze ci goście, nie zazdroszcze:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry