Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mniam mniam kalafior u nas dziś właśnie gościł na obiedzieU nas nawet jest słońce. Rano trochę popadało akurat jak białe miałam w pralce,ale na szczęście przejaśnilo się. Młody śpi. A ja nie mam koncepcji na obiad. Mam kalafiora,ale jakoś nie przemawia do mnie![]()

no to gratulacje:-)Maciek u dziadków, a mąż pewnie już po zakończeniu i też do rodziców poszedł na obiad ;-) Nagroda jest:-)
A ja dziś do dentysty na 17:30
co się stałowitam i ja
humor nie mam az mi sie plakac chce...![]()
i wogóle wszystko do dupy![]()
może jak się wyżalisz to lepiej sie poczujesz
.... chyba poprostu zaczekam jak jutro znów będzie darł morde to zadzwoni najwyżej M
aha... świetnie, uwielbiam takich ludzi.... powiedziała mu że sama nie wie dlaczego tak powiedziała tak jej się chlapłoale przepraszam nigdy nie usłyszałam a mojej teściowej tak coś chłapnąć zdarza się dość często
dziś Majandra stawia :-):-).... Nagroda jest:-)....

nawet nie wiedzialam, ze od zeba sie mozna tak zaprawicZ zębami lepiej nie czekać aż zaczną boleć,bo wtedy już masakra może być. Kumpela sobie taki ropień wyhodowała nad górną 2,że całość kosztowała ją 2000,bo trzeba wyło dużo wypełnić,bo policzek miałaby zapadnięty wzdłuż nosa aż pod okiem, musiałą sobie tą 2 wstawić, która zamocowana jest na kapach na 1 i 3. Straszyć jak zabieg się odbył??

on drze morde bo mu odbija, czy na rodzine sie wydziera?
mieszka sam nie ma rodziny nigdize nie wychodzi
rodzice mu tylko 2 razy w tygodniu zakupy przynoszą. Podobno za młodu wąchał klej i coś brał w efekcie był na odwyku ale na mózg mu się rzuciło
a rodzice cwaniaki kupili mu kawalerkę i pozbyli się czubka z domu
Anetasa to może zsdzwoń na policję w czasie kiedy on będzie wariował i darł mordę![]()
i tak w kółko
a M spał jak zabity myślałam że go po wszystkim pobije
bo tak by on zadzwonił. Wogóle to dziwię się że nikt z sąsiadów nie zadzwonił zwłaszcza Ci co mieszkają nad nim

mamy tyle lepiej że moi rodzice odstąpili nam największy pokoj, tak ze meble weszly i nasze i od Wiki :-) tego samego koloru są wiec nie podpadnie
lepiej o niebo... a teść jak sie pakowalismy to jeszzcze kur.... sypał..
myślałam że go zaj..... no nic ale najwazniejsze ze juz po, uffff 
sama nie wiem, ja to bym chyba oszlała, na pewno też już nie maz cierpliwości, a jeszcze ci goście, nie zazdroszcze