Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z rana myslłąm, że basen wystawię a tu chmury deszczowe nadciągają, dzis na 16 do lekarza.........

.................... normalnie funkcjonuje ...................

Jupi a mielismy we wrzesniu wziąc na raty nowy

Agulka - farciara![]()

juz mam kumpel przez Gg mi pomógł
Powiedzcie mi jak/gdzie ustawic by Bb było stroną startową????????

Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjamijuz mam kumpel przez Gg mi pomógł![]()

- normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala
...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu
- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu
...i ja raczej nie gustuje w malolatach
ale jak taki sen może porawic humor i dodac energii na cały dzieńEjjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami
Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18- normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala
...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu
- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu
...i ja raczej nie gustuje w malolatach
![]()

mój sen był o latających pojazdach
a konkretnie beczkowóż przed moimi oknem fruwał

Gdzie narzedzia? W panelu sterowania czy BB...Htrudzia - narzędzia-opcje-wpisujesz adres str startowej - i ok![]()

co to panel sterowania????Gdzie narzedzia? W panelu sterowania czy BB...
A co do latajacego beczkowowu...juz to sobie wyobrazilam![]()

jak otworzysz stronę to na górze masz pilk... edycja....wodok...historia...zakładki..... narzędzia.. Pomoc.