• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Moi wyjechali po 5 więc z Adasiem dwa dni sami będziemy,:tak: z rana myslłąm, że basen wystawię a tu chmury deszczowe nadciągają, dzis na 16 do lekarza.........:tak:

Monia przykre wieści o związku mamy.

Klavell kawusia mrozona, mniam, mniam....:-)

Justyna S zadowolony? chioc trudno powiedzieć, bo to za krótki czas.......... ale jest pozytyw. cześciej w domciu, :happy:

Cud sie chyba stał.......... pisałam Wam o aparacie , że w Tunezji sie zepsuła migawka i oddalismy do serwisu, po m-cu zadzwonili że nie wart naprawy bo części droższe niz sam aparat. J woził go prawie 2 tyg w aucie , wczoraj kazałam mu go w końcu przynieść , bo na allegro chciałam sprzedać za grosze ( na części) , nagle włańczam a on DZIAŁA:szok::szok::szok::szok::szok::szok:.................... normalnie funkcjonuje ...................:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Jupi a mielismy we wrzesniu wziąc na raty nowy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

juz mam kumpel przez Gg mi pomógł:tak:
Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami

Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18:szok::szok::szok::rofl2: - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala:-p:laugh2:...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu:-p:laugh2:- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu:happy::sorry:...i ja raczej nie gustuje w malolatach:eek:

Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami

Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18:szok::szok::szok::rofl2: - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala:-p:laugh2:...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu:-p:laugh2:- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu:happy::sorry:...i ja raczej nie gustuje w malolatach:eek:
ale jak taki sen może porawic humor i dodac energii na cały dzień:tak::-D:-D:-D:-D mój sen był o latających pojazdach:eek: a konkretnie beczkowóż przed moimi oknem fruwał:rofl2::-D:-D:-D:-D

Htrudzia - narzędzia-opcje-wpisujesz adres str startowej - i ok:happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry