30Agulka
Wrześniowe mamy'07
do mamy z mała autobusem pojechałyJa jeszcze jestem...
Madra przegladarka bo za ciasteczka dziekuje
A co z Donkat?wybyla gdzies?...i ja znow przeoczylam?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do mamy z mała autobusem pojechałyJa jeszcze jestem...

Ty kochana sie nie smiej, rano kombinowałam jak stronę startową ustawić i zamiast kumpla od razu zapytac to cos kurna poprzestawiałamJa jeszcze jestem...

Hallloooo:-)...ale ja nie pomogemam wrażenie że sama ze sobą dzis klikam
No to spadam
:-(
ale prostownica ok tylko wymaga wprawy
Anetasa - to super, ze teraz wszystko idzie dobrze z ciażą, pamiętam jak pisałaś że poroniła. To w którym teraz jest tygodniu?
ale zakończyła 4 miesiąc więc mam nadzieję że będzie już tylko ok
chociaż po tych wszystkich hormonach które brała na początku nie wygląda
i obawiam się że przynajmniej z nóg tego nie zgubi
ale najważniejsze zdrówko dzidzi:-)Ale u nas burza, leje i wieje(mam nadzieję,że czereśni mi nie polamie) błyska się raz za razem,ale na całe szczęście nie grzmi tak rozdzierająco
wczoraj to nawet grat był a dziś uciekaliśmy z Barda od kuzynki przed deszczem
ale sie nam arbuzowy wieczór zrobił...![]()
bo się psuje młoda nie je a kierowcy M woża arbuza z Węgier więc średnio 2 razy wtygodniu mam dostawę 3 sztuk ogromniastych
do domu 2 rozdaję a trzeciego jemy i zawsze nie zdążymy bo częścsię zepsuje
wogóle to się zastanawiam dlaczego do tej pory nie ma żadnych służb które by te drzewa usówały przecież to jest duże zagrożenie na drodze
dobra lecę sobie zrobić kawkę i życzę wszystkim miłego dnia:-)
bo by mi post na 4 strony wyszedl

do mamy z mała autobusem pojechały![]()

(zdarza nam sie to raz na 5lat) i mialam podly nastroj, a lzy ciagle w oczach:-(
:-)Salamndra sie jakby troche rozlala...ale w kwestii barku apetytu sie bardzo polepszylo - jak mu dzis dalalm nowy bo pszenny chlebek na sniadanko ( od zawsze je razowy lub zytni) to zjadl prawie dwie kromki...Hruda, Stas nadal wyglada jak salamandra plamista?
:-) w kolejnosci najpierw chlebek a potem reszta...a mysllam ze moje dziecko obrazilo sie na pieczywo
. I mi jeszcze skowroneczek wciska bajeczke ze nad ranem bedzie - tralalala - niech sie wyspi gdzies powalony moca % i kolo poludnia jako swierzynka przybedzie na obiadek
Donkat - wciaz cie trzyma nerw z malzem?...
Aneta, jak u was nastroje? nie pisalam wam, bo nie loubie o takich sprawach pisac, ale my z P tez przez 2dni nie gadalismy z esoba(zdarza nam sie to raz na 5lat) i mialam podly nastroj, a lzy ciagle w oczach:-(