30Agulka
Wrześniowe mamy'07
wiem, wiem i do tego wszystkiego córeńka ma kryzys, przed chwilą dzwoniła z rykiem , że bardzo tęskni i chce do domu a tatus nie chce szybciej jechaćoj, bo go wykasujenie miaalm takeij intencji
![]()
:-Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem, wiem i do tego wszystkiego córeńka ma kryzys, przed chwilą dzwoniła z rykiem , że bardzo tęskni i chce do domu a tatus nie chce szybciej jechaćoj, bo go wykasujenie miaalm takeij intencji
![]()
:-rybcia nie gryź się tak, choć wiem,że się nie da, ale po prostu tak jak Donka pisze, są takie organizmy i nic na to nie poradzisz, taka jego uroda jak by powiedziała nasza pani doktor. Ja brałam hemofer jak miałam anemię. Do tego odpowiednia dieta i jakoś doszłam do siebie.czytam Twój post i ryczę jak głupia:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
jak nie urok to sraczka;-)wiem, wiem i do tego wszystkiego córeńka ma kryzys, przed chwilą dzwoniła z rykiem , że bardzo tęskni i chce do domu a tatus nie chce szybciej jechać:-
-
-
-(
Mlody śpi,a ja muszę ruszyć dupsko do kuchni,bo ogórki leżą
Asia na początku myśłam że te wszystkie słowa to do mnieAgula chyba nie zauważyłaś komu odpisałaś...
dziewczyno weź daj sobie spokój z naszym forum bo tu już jesteś skreślona i nie zaśmiecaj nam go swoimi postami...
hmm teraz pewnie mnie powyzywasz jak to w Twoim stylu...

.......... kilka razy go przeczytałam i dopiero zajarzyłam
ale ja dzis nie myśle

no i z dzieciństwa jeszcze pamiętam że mama zawsze w nas pchała wątróbkę bo dużo żelaza zawiera
Asia na początku myśłam że te wszystkie słowa to do mnie.......... kilka razy go przeczytałam i dopiero zajarzyłam
ale ja dzis nie myśle
![]()