reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry:-)
Ja już w domciu bo dzisiaj mam dzień na lekarzy-brrrr o 10-lekarz medycyny pracy, o 14-okulista a na 16 jestem z Małym omówiona do pediatry. a jeszcze muszę w poniedziałek lecieć do laboratorium oddać krew i siuśki do badania- jak ja tego nie cierpię.

Miedzy czasie jeszcze zakupki zrobić bo M dzisiaj przyjeżdża i juz telefoniczne dyspozycje co do kolacji dostałam :-);-) a że dawno nie robiął m spaghetti wiec z miął chęcia dyspozycje wykonam:rofl2:
Uciekam cos zjeść bo mam żoładek na kregosłupie a jak wjdęz domu to nie wiem kiedy wrócę.
Pozdrowionka dla BBonków

reklama
no, myslalam, ze teraz sobie na spokojnie posiedze, bo niunka szla (tak, szla, ale nie doszla:-D:-D:-D) spac, a tu siedzi i sie bawi:szok:wstala dzis o 9, wiec nic dziwnego:baffled:

grzybki do nalesnikow jzu ugotowane, jeszcze tylko zmielic ze szpinakiem i cebulka;-)
Julitka dzis pierwszy raz bedzie jadla gorchowke. jesli zechce wziac do pyszczka:sorry:a jak nie, to odmroze jej kalafiorowa;-)

Agulka, Adas jeszcze nie spi, z eCie nie am? czy znow cos przeoczylam?:zawstydzona/y:

Dzień dobry:-)
na 16 jestem z Małym omówiona do pediatry.

ale dzis ejstes zabiegana:szok:
a po co z malym do pediatry?
cos sie dzieje? czyba jescze nie na bilans i szczepionke?

Agulka, Adas jeszcze nie spi, z eCie nie am? czy znow cos przeoczylam?:zawstydzona/y:
Śpi od 20 min:tak::tak::tak: wrócilismy od lekarza i akurat kuzynka danwo nie widziana wpadła tylko na podwórko na 10 min.

Jestem załamana :-(:-(:-(Adaś ma silna anemię i bardzo słabe wyniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostalismy inne niby bardziej wchłanialne żelazo HEMOFER + Cebion i za 5 tyg znów zrobimy badania a jak nadal słabe to Pani doktor skieruje nas do Kliniki Hematologicznej ( chyba tak się nazywa:sorry:) na kompleksowe badania :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Nie rozumiem co robie nia tak, karmię jak Maję , wszystko je......... ręcę mi opadają:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

oj, szkoda mi was. jak aptrze na te piekna usmiehnieta buzke Adasia w podpisie, to mi sie wiezryc nie chce, ze ma anemie:-(:-(:-(
Agulka, to chyba nie tylko kwestia odzywiania,a indywidulane wchlanianie i przyswajanie zelaza. sa organizmy, ktore maja z tym problem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry