Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agula chyba nie zauważyłaś komu odpisałaś...
dziewczyno weź daj sobie spokój z naszym forum bo tu już jesteś skreślona i nie zaśmiecaj nam go swoimi postami...
hmm teraz pewnie mnie powyzywasz jak to w Twoim stylu...
Asia na początku myśłam że te wszystkie słowa to do mnie.......... kilka razy go przeczytałam i dopiero zajarzyłam
ale ja dzis nie myśle
![]()
W zasadzie to bardziej przyswajalne przez organizm ludzki jest żelazo pochodzenia zwierzęcego, więc czerwone mięso, wątróbka... Jak pojawiła się anemia u Igorka i chyba u kogoś jeszcze(u Zuzi??) to też pomyślałam,czy aby na pewno Mateusz jest zdrowy,bo migdy nie miał robionej morfologii ani moczu. Dopiero w grudniu jak w szpitalu byliśmy. Jak już kiedyś będzie miał pobieraną krew to odrazu zrobię malemu na ustalenie grupy krwi. Wiecie co mój durny S powiedział kiedyś... A dlaczego nie podali grupy krwi Mateusza zaraz po urodzeniu? Pewnie jest nie mój i nich chciałaś żeby się wydało![]()
on powinien Cię po rękach całować, że go jeszcze nie pogoniłaś 

ja nawet bym chciała żeby oni sie zeszli ale na innych zasadach ale mama już nie chcewitam!!!
Monia, swietnie, ze mielsicie pogoe i nastroje na urlopie. a nie ma szans, zeby mama doszla do porozumienia z P. E?
najbardzie mnie boli sposób w jaki się rozstali bo nie było to po przyjacielsku
a wy co kombinujecie?.
Anetasa a ja ciągle trzymam kciuki za ten sierpień

pisać
piątek jest

ba nawet zwiałam do pokoju żeby jak to zwykła mawiać Justyna "gary tak na mnie nie patrzyły";-)
??? no i zostałaś Karolcia
Mateusz już śpi :-)a ja zbieram sie na zakupy do biedronki bo w niedzielę mamy odpust no i co sie z tym wiąże gości...