reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja a zarazem żegnam wieczór mi zleciał przyjemnie bo przyjechali stali goście i wyniosłyśmy sobie krzesełka z P. Maria i się nagadać nie mogłyśmy :zawstydzona/y: a p. Andrzej tylko nam jedzonko donosił dla niej winko a dla mnie wodę z lodem i cytrynką;-) także bardzo sympatycznie i jeszcze mi przywieźli fajną kamizelką ach żeby tylko tacy mili goście byli to normalnie aż by się chciało żyć:-)

a wy co kombinujecie?:sorry::eek::cool2:

Jak się knusie uda to wtedy powiemy a narazie nie ma o czym :-p:rofl2:

Monia a tak sobie knujemy:-p żeby znowu dzieci w tym samym czasie wyszły :laugh2:żartowałam:rofl2::rofl2::rofl2:

To Ci się udało:-D:szok::rofl2:

reklama
No ja juz jestem z powrotem...ogadalam moj ukochany Sex w wielkim miescie...malz wpadl, slodkie buzi buzi i... wypadl...witac sie z kolesiami:baffled::rofl2:
I co tu robic w tym ...miescie:eek::-D
Anetasa - oj kolejna tajemnicza...:confused2:A impreza to urodziny siostry?...czy ja znowu nie nadazam...jakies tabletki musze chyba lykac na pamiec:baffled:

moj asystent dnia codziennego- Julitka jescze nie spi:baffled: dzis bardzo pono maial dremke i sa tego efekty.

dopiero co nauczyla sie mowic: chodz i caly czas powtarza:-D:-D

a mnie tez sie cos spac nie chce:szok:

Wiecie co mój durny S powiedział kiedyś... A dlaczego nie podali grupy krwi Mateusza zaraz po urodzeniu? Pewnie jest nie mój i nich chciałaś żeby się wydało:szok:

sorr za to co napisze, ale ode mnie dostalby w pysk i nie mogl przebywac przez jakis czas z dzieckiem:crazy:

ja nawet bym chciała żeby oni sie zeszli ale na innych zasadach ale mama już nie chce:no:najbardzie mnie boli sposób w jaki się rozstali bo nie było to po przyjacielsku:crazy:
.

no to smutno:-(

ja już wróciłam ze sklepu:-)jednak zakupy w biedronce wychodzą najtaniej miałam 2 pełne siaty zakupów a zapłaciłam niecałe 80zl:szok::tak:u nas w sklepie to napewno ponad 100zl musiała bym miec:eek:

ja wnaszym sklepie na wsi kupuje tylko chleb i jak mi cos nagle potzreba. reszta w wiekszych sklepach, bo tutaj tez drogo jak nie weim

Maja szczęśliwa że w domu, juz dała popis..... jak zwykle

to juz wrocili? chyba mi sie dni pomieszaly, bo myslalam, z edopiero jutro;-)

Nuska dziś Adaś też dawał zanki że go brzuszek boli po pierwszej dawce............ mały ładnie pije te kropelki w soczku z cebionem razem. Zaraz potem myjemy i płuczemy ząbki.
Długo Igorka bolał brzuszek, tzn za każdym razem jak brał te kropelki?????

ja mu podawałam te kropelki tylko tydzień i poszłam do innej pediatry zmienić je na ferrum między innymi dlatego że bolał go brzuszek no i spanikowałam przez te zęby
a i tak jak pisała chyba Majndra warto podawać vit C bo lepiej się wchłania

Agulka mi pan w aptece powiedzial,że przy hemoferze często jest zatwardzenie. Nuśka jak u Igorka z kupą było?

Po ferrum nie było żadnych problemów z kupką tylko kolorek taki bardzo ciemny a Hemofer faktycznie ma taki wpływ ale soki jabłkowe i probiotyki powinny wszystko wyregulować ja przez ten tydzień co młody go brał (3 razy dziennie) nie zauważyłam problemów z kupką.

O rany wlejacie winka, jak sobie jeszcze wyobrażę do tego papieroska, to ech... Albo pyszna kawka i papierosek. Jakiś mam niż w niepaleniu, nawet przed ciążą tak mnie nie ciągło jak teraz. Ale spoko dziewczyny, teraz nawet mach nie wchodzi w grę.

Carioca jak imię dla małej księżniczki wybrane???
A tak w ogóle to miałyśmy problem na spotkaniu jak się wymawia Twój nick "Carioca" "Karioka" :zawstydzona/y:??? no i zostałaś Karolcia:tak:

Wymawia się Karioka, Karolcia też ładnie, dobrze, że nie Caryca, albo Karoca :-D Obmawiałyście mnie????????

Imię dla córci to na 90% to Sabina Emilia :tak:

powiedzce mi kochane, jakimcudem wasze dzieci zasypiaja bez waszej obecnosci: u nas ciagle trzeba poprawic poduszeczke, bo niunka szaleje i sie sciaga, a jusi byc gladka. za chwile znow trzeba przykryc, bo nogi w ruchu i sie skopuje, abez przykrycia nie usnie:crazy::baffled:tak biegam co chwila. do tego dochodzi jeszcze siku;-)

O rany wlejacie winka, jak sobie jeszcze wyobrażę do tego papieroska, to ech... Albo pyszna kawka i papierosek. Jakiś mam niż w niepaleniu, nawet przed ciążą tak mnie nie ciągło jak teraz. Ale spoko dziewczyny, teraz nawet mach nie wchodzi w grę.

Obmawiałyście mnie????????

Carioca, poznalam cie "na zywo" i wygladasz na taka spokojna i grzeczna dziewczynke, ze nigdy w zyciu bym cie nie podejrzewala o kieliszek alkoholu, nie mowiac o papieorsie:-D:rofl2:

no wlasnie, kogo obgadywalyscie i co mowilyscie?:rofl2::-p

teraz zostalam wezwana, bo nagle kolysanki zaczely przeszkadac i musialam wylaczyc

Wymawia się Karioka, Karolcia też ładnie, dobrze, że nie Caryca, albo Karoca :-D Obmawiałyście mnie????????

O tak oczywiście;-)
dziewczyny pytały kogo z forum znam w realu no i mówiłyśmy że na pewno bys przyjechała tylko wiadomo nikt z Nas by nie ryzykował z kruszynką w brzuszku .

Donkat no nie zdążyłyśmy poobgadywać ;-) bo za mało czasu było:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie to po co tu obgadywać jak każda z Nas pisze co myśli w prost czasami jest nawet gorąco ale zawsze wracamy więc chyba dobrze jest prawda

reklama
Carioca, poznalam cie "na zywo" i wygladasz na taka spokojna i grzeczna dziewczynke, ze nigdy w zyciu bym cie nie podejrzewala o kieliszek alkoholu, nie mowiac o papieorsie:-D:rofl2:

:tak::tak::tak:
A Carioca właśnie mi się przypomniało że tak długo umawiałyśmy się we trzy z Hrudzią na drinka (miał być wypad bez dzieci) aż zdążyłaś zajść w ciąże a my jeszcze miejsca nie wybrałyśmy:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry