reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzien dobry:-)
..wczoraj dzwonila moja kolezanka ktora odwiedzla nas z synkiem w ostatnia niedziele (jak Stas mial pierwszy dzien goraczki) i...dzis jej synek ma temp 39 stopni...mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

ja to taki pijak jestem, ze w ciazy w ogole mi nie brakowalo alkoholu a nawet juz po porodzie z przyzwyczajenia odmawialam:-D:-D
przy mnie ten przemysl by padl:rofl2:
mnie w ciąży strasznie na piwo brało, które oczywiście piłam sobie z soczkiem,a jak karmiłam to wydaje mi się,że nie piłam, no może jakiegoś łyczka,czy coś słabiutkiego i to przy wielkim dzwonie i po karmieniu

Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-(:-p
Mateuszowi się podobało,bo przyznam,że po nazwie nie kojażyłam i włączyłam na youtube, mlody zaraz przybiegł uśmiechnięty

Witam się, małe śpi a większe rysuje, ja popijam kawkę , bo jakaś nietomna dziś jestem.

Jutro robimy grilla , będą rodziec i brat z rodzinką, gdybym ich nie zaprosiła to widywalibysmy się dwa razy do roku na Święta i urodzinach dzieci................ a niech im będzie, w końcu Lilka to moja chrześnica i żal mi Mai bo ja lubi a oni ograniczają spotkania dziewczynek. czyt. nie chce im sie wychodzic z domu/ bloku......

Witam i ja! Moja Tuśka smacznie śpi a ja wpadłam się przywitać i zaraz biorę się za sprzątanie;-)

Anetasa - oj kolejna tajemnicza...:confused2:A impreza to urodziny siostry?...czy ja znowu nie nadazam...jakies tabletki musze chyba lykac na pamiec:baffled:

Nadążasz nadążasz;-) nie łykaj zadnych prochów:-D tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny i to w domu:wściekła/y: a żeby było zabawniej to jako ten kochający mąż który miał się wszystkim zająć zostawił ją samą z dzieckiem i pojechał na giełdę bo może akurat dziś mu się uda auto sprzedać:wściekła/y: a ona została sama z szykowaniem wszystkiego:wściekła/y: nie chcę być złośliwa ale cisną mi sie te słowa na usta: ja wiedziałam że tak będzie:angry:

O rany wlejacie winka, jak sobie jeszcze wyobrażę do tego papieroska, to ech... Albo pyszna kawka i papierosek. Jakiś mam niż w niepaleniu, nawet przed ciążą tak mnie nie ciągło jak teraz. Ale spoko dziewczyny, teraz nawet mach nie wchodzi w grę.

Oj widzę że szybko byśmy sie dogadały;-)

Wymawia się Karioka, Karolcia też ładnie, dobrze, że nie Caryca, albo Karoca :-D Obmawiałyście mnie????????

Czyli ja miałam rację bo mówiłam że Karioka:-)

Imię dla córci to na 90% to Sabina Emilia :tak:

Ładne mnie się bardzo podoba:tak:

Dzien dobry:-)

..wczoraj dzwonila moja kolezanka ktora odwiedzla nas z synkiem w ostatnia niedziele (jak Stas mial pierwszy dzien goraczki) i...dzis jej synek ma temp 39 stopni...mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

Z tego co kojarzę to trzydniówka nie jest zaraźliwa :no: więc pozbąć się zbędnych wyrzutów sumienia:tak:

reklama
Cześć dziewczyny widzę że tu dzisiaj ruch :szok:
moja Zuzka też jest chora wczoraj o jedenastej w nocy obudziła się z płaczem i okazało się że ma 39 stopni :-( i tak płakała prawie do rana w między czasie zwymiotowała dwa razy ale tak bardziej śliną
dzisiaj była bardzo słaba i nadal miała stan podgorączkowy nawet po lekarstwach byliśmy z nią u mojej cioci i to prawdopodobnie jakiś wirus mam nadzieję że jutro już będzie lepiej
nic idę odsypiać wczorajszą noc chociaż bardziej zmęczony jest W bo to on spał z Zuzką bo ja bałam się że złapię jakieś świństwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry