monia_l
Wrześniowe mamy'07
otwórz następną butelkę:-);-)...a moje wino sie skonczylo...i zadam bardzo intetligentne pytanie: co teraz???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
otwórz następną butelkę:-);-)...a moje wino sie skonczylo...i zadam bardzo intetligentne pytanie: co teraz???
No kochana widze ze masz o wiele wyzsze IQ od mojego bo..ja takowej nie mamotwórz następną butelkę:-);-)
:-szkoda że nie mieszkasz bliżej bo podrzuciła bym Ci z barku cos mojego;-)No kochana widze ze masz o wiele wyzsze IQ od mojego bo..ja takowej nie mam:-
rofl2:
Mila jestes ale..z braku laku...czas isc do wyrka. Dobranoc!szkoda że nie mieszkasz bliżej bo podrzuciła bym Ci z barku cos mojego;-)
:-(mnie w ciąży strasznie na piwo brało, które oczywiście piłam sobie z soczkiem,a jak karmiłam to wydaje mi się,że nie piłam, no może jakiegoś łyczka,czy coś słabiutkiego i to przy wielkim dzwonie i po karmieniuja to taki pijak jestem, ze w ciazy w ogole mi nie brakowalo alkoholu a nawet juz po porodzie z przyzwyczajenia odmawialam
przy mnie ten przemysl by padl![]()
Mateuszowi się podobało,bo przyznam,że po nazwie nie kojażyłam i włączyłam na youtube, mlody zaraz przybiegł uśmiechniętyDonkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:--p
Zna sie chlopak na rzeczy:-)Mateuszowi się podobało,bo przyznam,że po nazwie nie kojażyłam i włączyłam na youtube, mlody zaraz przybiegł uśmiechnięty

Anetasa - oj kolejna tajemnicza...A impreza to urodziny siostry?...czy ja znowu nie nadazam...jakies tabletki musze chyba lykac na pamiec
![]()
tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny i to w domu
a żeby było zabawniej to jako ten kochający mąż który miał się wszystkim zająć zostawił ją samą z dzieckiem i pojechał na giełdę bo może akurat dziś mu się uda auto sprzedać
a ona została sama z szykowaniem wszystkiego
nie chcę być złośliwa ale cisną mi sie te słowa na usta: ja wiedziałam że tak będzie
O rany wlejacie winka, jak sobie jeszcze wyobrażę do tego papieroska, to ech... Albo pyszna kawka i papierosek. Jakiś mam niż w niepaleniu, nawet przed ciążą tak mnie nie ciągło jak teraz. Ale spoko dziewczyny, teraz nawet mach nie wchodzi w grę.
Oj widzę że szybko byśmy sie dogadały;-)
Wymawia się Karioka, Karolcia też ładnie, dobrze, że nie Caryca, albo KarocaObmawiałyście mnie????????
Czyli ja miałam rację bo mówiłam że Karioka:-)
Imię dla córci to na 90% to Sabina Emilia
Ładne mnie się bardzo podoba![]()
Dzien dobry:-)
..wczoraj dzwonila moja kolezanka ktora odwiedzla nas z synkiem w ostatnia niedziele (jak Stas mial pierwszy dzien goraczki) i...dzis jej synek ma temp 39 stopni...mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:-(
więc pozbąć się zbędnych wyrzutów sumienia