reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat - ta Wasza spryciara Was wykorzystuje, podusia czy kołysanki to tylko pretekst żeby mamusia przyszła - im więcej wymyśla, tym dłużej zasypia. Nawet nie zauważyłaś, jak się dałaś nabrać :tak:
Nuśka - nooo właśnie :wściekła/y: Tak się umawiałyśmy, a teraz to ja znowu nie wiadomo kiedy bedę mogła drinknąć :crazy: Szczerze mówiąc już mi brakuje jakiegoś wyjscia, ale nie tak przy szklance wody popatrzeć jak ktoś pije piwo czy wino, a chciałabym długo pokarmić piersią. Nie wiem jak to można połączyć....

reklama
powiedzce mi kochane, jakimcudem wasze dzieci zasypiaja bez waszej obecnosci: u nas ciagle trzeba poprawic poduszeczke, bo niunka szaleje i sie sciaga, a jusi byc gladka. za chwile znow trzeba przykryc, bo nogi w ruchu i sie skopuje, abez przykrycia nie usnie:crazy::baffled:tak biegam co chwila. do tego dochodzi jeszcze siku;-)
bo spicie w jednym pokoju:tak::tak::tak: i ona Was widzi.............
Agulka mi pan w aptece powiedzial,że przy hemoferze często jest zatwardzenie. Nuśka jak u Igorka z kupą było?
Po Ferrum była jak Nuska pisała tylko czarna kupa

ja mu podawałam te kropelki tylko tydzień i poszłam do innej pediatry zmienić je na ferrum między innymi dlatego że bolał go brzuszek no i spanikowałam przez te zęby
a i tak jak pisała chyba Majndra warto podawać vit C bo lepiej się wchłania
mam dawać dwa razy na dzień 5 kopelek Femorefu i 5 Cebionu
Donkat - ta Wasza spryciara Was wykorzystuje, podusia czy kołysanki to tylko pretekst żeby mamusia przyszła - im więcej wymyśla, tym dłużej zasypia. Nawet nie zauważyłaś, jak się dałaś nabrać :tak:
/QUOTE]
Donakt dokładnie jak Carioca pisze, wyszkoliła sobie już Was:tak::tak:

/QUOTE]
Donakt dokładnie jak Carioca pisze, wyszkoliła sobie już Was:tak::tak:

to nic tylko teraz musze sie cieszyc, ze mam sprytne dziecko i smucic, ze taka naiwniara jestem:zawstydzona/y::-D:-D

tylko to nie do konca tak jest, bo gdy zasypiamy razem (my padamy, ona jescze ma sile, zeby sie wiercic), to leze niemalze obok a i tak ma te same potzreby i problemy:sorry:

Jutro wieczorem odstawiam mala na noc do tesciow, bo w niedziele chcemy z samego rana jechac na gielde.
ciekawe, jak nasza gwiazda spedzi nocke bez rodzicow:-(

:tak::tak::tak:
A Carioca właśnie mi się przypomniało że tak długo umawiałyśmy się we trzy z Hrudzią na drinka (miał być wypad bez dzieci) aż zdążyłaś zajść w ciąże a my jeszcze miejsca nie wybrałyśmy:-D:-D:-D:-D
Ja wciaz (!) czekam na propozycje...az sie doczekam:sorry:
Asiek miala zawitac i co?:crazy:;-)

...a ja slucham mojego Placebo i sie wzruszam jak to kiedys z butelka szampana sie wloczylam po Londynie z J...oj sentymentalna jestem...a mam juz 30 lat...wstyd...wstyd???

a myśmy dzisiaj wracając z Tesco wspominali, jak to latem było fajnie mieszkać w Sopocie, weekend się nam zaczynał w czwartki. A jak było ładnie to się szło z ludźmi po pracy na plażę. A teraz to tylko psioczymy jak emeryci, że głośno, że z wózkiem nie można się przepchać i czekamy jak się ludziska wyniosą i znowu będziemy mieszkać w małej mieścinie.

Co do alkoholu to ja lubię i papieroski też lubię. Zwłaszcza latem, zimą mogę nie pić i nie palić.

Donakt mi przysłała smska że się zawiesiła................. tzn myszka jej sie zawisiła i nie wie co ma zrobić???????? Ja bym wyłączyła i włączyła komputer

o jest świeci sie na GG

a jednak nie, Pozdrawia Hrudzie i jej Plecebo, hihihi bo chciał ich posłuchac i sie zepsuło....... Życzy dobrej nocki dla Was dziewczęta .................i ja tez pa

Ostatnia edycja:
reklama
Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-(:-p
...dobrej nocki

...a moje wino sie skonczylo:baffled::baffled::baffled:...i zadam bardzo intetligentne pytanie: co teraz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry