reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

doszlismy do wniosku, ze myszka nam padla (zaglodzilam ja chyba:-D:rofl2:), wiec kupilismy nowa, p wlacza kompa, zeby podlaczyc i ....ta stara smiga jak nowo narodzona:-D:-D:-D:rofl2:

ale mi dziwnie , w domu tak pusto, bo niunka spi dzisiaj u babci:-(. ilez to razy marzylam o takiej swobodzie,a teraz juz tesknie:-(. pierwszy raz w zyciu jestem wdomu, a jej nie ma:-(

Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-(:-p
...dobrej nocki

przez te moje checi, to nie moglam dluzej posiedizec z wami, bo:crazy:.
teraz sie boje ich szukac w necie, zeby mi sie caly komp nie zawiesil:-D:-D:-D

.mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

beda mieli z glowy:sorry:

tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny

nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?

moja Zuzka też jest chora

zdrowka dla bidulki:-(

reklama
Luandzia zdrówka dla Zuzi aby ten wirus jak najszybciej sobie poszedł:tak:
Donkat ty sie nie smuc bo Julitka jest w dobrych rękach a wy korzystajcie z wolnejj chaty;-)
a ja dziś prawie cały dzień zabiegana zrobiłam sałatki na jutro, obkulałam kotleciki, zamarynowałam podudzia...no i sprzątanko wlaśnie jestem blisko końca:tak:a D ok 17 zachciało mu się tapetowac:szok:więc pojechaliśmy kupic tapetę i się biedak męczy:rofl2:

Witam w słoneczny poranek w calkiem niezłym nastroju:-) z kawką w dłoni i niestety w pracy :crazy: ale cóż muszę się przestawić że teraz co drugi dzień muszę kwitnąć tutaj :crazy: aż wróci Marta z urlopu czyli 7 sierpnia.

nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?

Średnio:baffled: goście to byłam ja, moi rodzice i 1 koleżanka:baffled: także bez szaleństw ale z prezentu była zadowolona i to dla mnie najważniejsze:tak:

Cześć dziewczyny widzę że tu dzisiaj ruch :szok:
moja Zuzka też jest chora wczoraj o jedenastej w nocy obudziła się z płaczem i okazało się że ma 39 stopni :-( i tak płakała prawie do rana w między czasie zwymiotowała dwa razy ale tak bardziej śliną
dzisiaj była bardzo słaba i nadal miała stan podgorączkowy nawet po lekarstwach byliśmy z nią u mojej cioci i to prawdopodobnie jakiś wirus mam nadzieję że jutro już będzie lepiej
nic idę odsypiać wczorajszą noc chociaż bardziej zmęczony jest W bo to on spał z Zuzką bo ja bałam się że złapię jakieś świństwo

Oj bidulka Zuzia:-( dużo zdrówka życzę:tak: a jak dzisiaj jest poprawa?

witam :-)
w końcu znalazłam miejsce gdzie mogę pogadać z mamami prawie 2letnich bąbli tak jak ja :-) mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie miejsce :happy: nie obiecuje że będę często zaglądać ale mam taki plan :-D przy dwójce łobuzów może być różnie :-D pozdrawiam

Witam
My wczoraj grillowaliśmy u mojej mamy bo miała urodziny ja dalej na antybiotyku więc tylko zajadałam :-) ale było śmiesznie kuzyn opowiadał kawały a on potrafi tak opowiadać że jak tylko zaczyna to juz się chichrałyśmy z siostrą :-D:-D
Młody śpi a ja w necie a co tam w taka pogodę nic się nie chce.

Średnio:baffled: goście to byłam ja, moi rodzice i 1 koleżanka:baffled: także bez szaleństw ale z prezentu była zadowolona i to dla mnie najważniejsze:tak:

A co w końcu dostała? bo wiem że miał być karnet do SPA ale" mamy" o jakiś kolczykach mówiły i się pogubiłam??? No i w ogóle co tam dostała??

Elwia witamy ile masz lat? Skąd jesteś?? w jakim wieku i jak mają na imię Twoje dwa szczęścia???

Nuśka od mojej mamy i teściowej dostała złote kolczyki, od męża bukiet róż, od kolezanki spódnice a ja kupiłam torebkę która chciała jak byłysmy ostatnio razem na zakupach, zegarek i srebrne kolczyki:-)

Klamka zapadla, bilety kupione jedzeimy do Plski, Ja i Hani na 6 tygodni wyjezdzamy pociagiem w sobote dostep do netu bede miala wiec do was bee zagladala. Przeraza mnie jedynie 10 godzin jazdy pociagiem :-(

Dzień dobry.
Posucha na forum na całego:-( ale pewnie pogoda zaczęła dopisywać i wszystkie BBony na placach zabaw.
Ja już oczywiście w pracy i stwierdzam, że nie lubię poniedziałków :sorry:i nie wiem od czego zacząć pracę :baffled:
A tak z czasów zaprzeszłych-okulista mi powiedział, ze ślepnę i czeka mnie wymiana juz nie tylko okularów ale i szkieł bo mi sie oczka pogorszyły.
Piątkowa wizyta u pediatry skończyła się pomyślnymi informacjami-tzn. osłuchowo Mały jest czyściutki, gardełko tez bez zmian i podawać mu syropki-Eurespal. Flavamed i wit C gdyby coś sie działo złego to przychodzicdo lekarza.
Poza tym w sobotę byliśmy na sali zabaw i był problem bo Damian po dwóch godzinach ujeżdzania róznych pojazdów nie miał zamiaru iśc do domu,czerwoniusieńki, zalatany, zadowolony, zasapany ale szcześliwy a rodzice go zabierają do nudnego domu-nie ma sparwiedliwosći:szok:
A na dokładke mój M nudził siewczorraj ze swoim szwagrem i obcięli moje dziecko-maszynką, na baaaaaaaaaardzo króciusieńko-jest prawie łysy:szok::szok::szok::szok::szok:
Dobra, dziewuszki biore siedo roboty
Miłego dnia.

reklama
I ja witam
Weekend minal sennie i leniwie ale nie narzekam:sorry: W niedziele mielismy jechac nad jezioro ale pogoda byla tak kaprysna ae spasowalismy...poza tym mam dziwne bole w podbrzuszu, slobo mi, dreszcze...musze badania sobie zrobic bo albo nerki, albo cos z jajnikami albo...nie, nie - ciaze wykluczam:baffled::no:

Dzis juz podpisalam umowe z PUP na kaske wiec zaczynam powoli zakupy. Ale dopiero 14go zakladam dzialanosc gosp...aaaaa co tam - przyznam sie wam - date obliczylam sobie numerologicznie:-p

..wciaz nie moge uwierzyc ze bede miala swoj "najmojszy" salon:-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry