reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Weekend minał szybko i deszczowo.......... wczoaj był ten grill ale jedlismy w domu.................
Maja dziś pojechała z J znów na wycieczkę tym razem do Świnoujścia...... będa na noc.
Adaś bardzo był smutny i płkaął, że to on chce jechać................ boziu jak mi go było szkoda.......... ale w przyszłym tyg mama ma 3 tyg uroplu i jak J będzie miał wyjazd to córcia zostaje u babci a my pojedziemy. sprawiedliwośc musi byc.......

Wszystkim Anną z okazji imienin ( wczorajszych) składam najserdeczniejsze życzenia.....

Hrudzia razem z Toba będziemy odliczać dni:tak::tak::tak:

reklama
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi głupio:sorry::sorry::sorry::sorry: Ty jestes pierwszą Hanna którą znam................ SPEŁNIENIE MARZEŃ, by firma działała idealnie a klientki biły sie o terminy:tak::tak::tak: :tak:
Dziekuje kochana -oby sie spelnilo!
Ale sie nie przejmuj - moj wlasny osobisty maz zapomnial i rodzona matka:baffled::sorry:Tesciowa pamietala a oni nie...no trudno. Ale sama sobie zrobilam prezenty - 2 ksiazki z dziedziny zawodowej:-):-p

witajcie:-)
na szczęście po brzydkim weekendzie mamy znowu piękny słoneczny dzień :-) mąż wróci z pracy to się na spacerek wybierzemy bo sama z dwójka nie dam rady bo niestety nie posiadam bliźniaczego wózka :baffled:
coś o sobie hmm... jestem z krakowa mam 27 lat i dwójkę dzieciaczków :-) Michałek to wcześniaczek z 27 tc ma teraz prawie 2 latka i jest strasznym łobuzem :-D Ania jutro kończy 9 miesięcy i we wszystkim naśladuje brata :-) aha dziękuje w jej imieniu za zyczenia imieninowe :happy:
pozdrawiam

witam!!!

dobre kobiety, nie pisaly duzo:-D:-D

jestem juz u mamy. pobedziemy gdzies z tydzien. tym razem mam dospet do netu, bo brat z rodzinka jest na wczasach, wiec kolejki do kompa nie ma:-D:-D

mamie dzis zdjecli gips-jaka szczesliwa jest:-)
na szczescie wszystko sie dobrze zroslo. teraz musi miec rehabilitacje na lokiec, poniewaz nie miala skroconego gipsu, a jak sie okazalo-powinna, totez staw lokciowy sie troche zastal. ogolnie jest ok.

teraz szaleje z Julitka. w koncu moze ja poprzytulac i wytarmosic, bo mala bala sie gipsu, wiec w ostatnim czasie to bylo niemozliwe:sorry:

ale ciezko mi sie pisze na nieswojej klaiwaturze. taka dziwnie mala jest:eek:

moje dziecko ostatnio znow szlaeje ze snem: wstaje o 5 rano:szok:szczesliwa i zadowolona. a chodzi spac ok.22:szok::szok:

wczoraj jak sie polozylam spac, to sobie usiwadomilam, z ejest 26.07 i imieniny Aneczek i Haneczek, a ja nie bylam na BB i nie zlozylam zyczen:zawstydzona/y:
Wszystkeigo najlepszego kobietki!

Donkat ty sie nie smuc bo Julitka jest w dobrych rękach a wy korzystajcie z wolnejj chaty;-)
a ja dziś prawie cały dzień zabiegana zrobiłam sałatki na jutro, obkulałam kotleciki, zamarynowałam podudzia...no i sprzątanko wlaśnie jestem blisko końca:tak:a D ok 17 zachciało mu się tapetowac:szok:więc pojechaliśmy kupic tapetę i się biedak męczy:rofl2:

masz racje. niunka nic nie plakala, szczesliwa z babcia byla. a ja sie martwilam, ze teskni i chodzi smutna:-(
nie mam w nawyku tak jej zostawiac na dluzej i dlatego.
w dodatku wrocilismy z gieldy zmeczeni, niewyspani i zamiast najpierw jechac do domu sie wyspac, a wieczorem odebrac dziecko, to my jak wariaci od razu do tesciow;-)

a co tapetowaliscie?
nie lubie tego robic, chociaz efekt mi sie podoba:laugh2:

witam :-)
w końcu znalazłam miejsce gdzie mogę pogadać z mamami prawie 2letnich bąbli tak jak ja :-) mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie miejsce :happy: nie obiecuje że będę często zaglądać ale mam taki plan :-D przy dwójce łobuzów może być różnie :-D pozdrawiam

witamy i zapraszamy do wlaczania sie w pogaduchy:-)

Witam
My wczoraj grillowaliśmy u mojej mamy bo miała urodziny ja dalej na antybiotyku więc tylko zajadałam :-)

dobrze, ze chociaz pojesc moglas:tak:

Klamka zapadla, bilety kupione jedzeimy do Plski, Ja i Hani na 6 tygodni wyjezdzamy pociagiem w sobote dostep do netu bede miala wiec do was bee zagladala. Przeraza mnie jedynie 10 godzin jazdy pociagiem :-(

ooo, super! rodzinka sie ucieszy!
to teraz czeka was duuuze pakowanie;-)

Piątkowa wizyta u pediatry skończyła się pomyślnymi informacjami

A na dokładke mój M nudził siewczorraj ze swoim szwagrem i obcięli moje dziecko-maszynką, na baaaaaaaaaardzo króciusieńko-jest prawie łysy:szok::szok::szok::szok::szok:
Dobra, dziewuszki biore siedo roboty
Miłego dnia.

dobre wiesci od lekarza:tak:

zobaczymy jak Damianek wyglada jako lysolek?

Dzis juz podpisalam umowe z PUP na kaske wiec zaczynam powoli zakupy. Ale dopiero 14go zakladam dzialanosc gosp...aaaaa co tam - przyznam sie wam - date obliczylam sobie numerologicznie:-p

..wciaz nie moge uwierzyc ze bede miala swoj "najmojszy" salon:-):-):-)

co to znaczy? najbardziej moj w skrocie?:eek:

a co oznacza 14 w numerologii?

Adaś bardzo był smutny i płkaął, że to on chce jechać................ boziu jak mi go było szkoda.......... ale w przyszłym tyg mama ma 3 tyg uroplu i jak J będzie miał wyjazd to córcia zostaje u babci a my pojedziemy. sprawiedliwośc musi byc.......

pewnie, ze musi byc sparwiedliwie:-)

coś o sobie hmm... jestem z krakowa mam 27 lat i dwójkę dzieciaczków :-) Michałek to wcześniaczek z 27 tc ma teraz prawie 2 latka i jest strasznym łobuzem :-D Ania jutro kończy 9 miesięcy i we wszystkim naśladuje brata :-) aha dziękuje w jej imieniu za zyczenia imieninowe :happy:
pozdrawiam

oj, potrzebujesz chyba duzo sily i cierpliwosci do dwojki malych bąbli. w sumie to nieiwelka rozniac ja\est miedzy nimi. ciezko bylo na poczatku?

witajcie:-)
na szczęście po brzydkim weekendzie mamy znowu piękny słoneczny dzień :-) mąż wróci z pracy to się na spacerek wybierzemy bo sama z dwójka nie dam rady bo niestety nie posiadam bliźniaczego wózka :baffled:
pozdrawiam
Wiaj Elwia:-):tak: Zapraszmay do udzielania sie na forum - na watek glowny i pozosale :-)

co to znaczy? najbardziej moj w skrocie?:eek:

a co oznacza 14 w numerologii?
Njamojszy? o gdzies w filmie bylo - "najmojszy" taki moj moj moj:-)
A 14 o inaczej 5 z 14 ale ja obliczylam dzien uniwersalny i wychodzi 6 czyli idelany dzien dla zalozenia dzialalnosci gospodarczej o charakerez estetycznym , zdrowotnym idt
Madrze sie bo ukonczylam 3letni (!) kurs numerologii. Taka jedna z pasji

Njamojszy? o gdzies w filmie bylo - "najmojszy" taki moj moj moj:-)
A 14 o inaczej 5 z 14 ale ja obliczylam dzien uniwersalny i wychodzi 6 czyli idelany dzien dla zalozenia dzialalnosci gospodarczej o charakerez estetycznym , zdrowotnym idt
Madrze sie bo ukonczylam 3letni (!) kurs numerologii. Taka jedna z pasji

:rofl2::rofl2: tak czy inaczej powodzonka :-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji wczorajszych imienin dla naszych foroumowych solenizantek

Coś boli mnie głowa :baffled::eek::sorry:zmykam do jutra pa pa

reklama
Normalnie szał dzisiaj:szok: ale nie dziwię się,bo pogoda dopisała to wszystkie wywiało
Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry