reklama

Wrześniówkowe mamy

:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:

no to jak już macie na 100% pewne to może wkońcu się zdradzicie:-p

Mateusz dziś rano chciał wyjśc z łóżeczka i wypadł krew z nosa leciała i płakał biedzaczek strasznie:-(ale teraz już biega o niczym nie pamiętając.:tak:

No teraz to już chyba nie zapeszę :-p nie wiem jakim cudem udało mi sie ten pomysł przeforsować ale się udało:-) i jadę z młodą i moim tatą bo M nie może w sierpniu do Władysławowa:-) także nie ukrywam że liczę na poznanie Hrudzi i Carioci:sorry:;-)

Moja wczoraj nie zmieściła się w futrynę:eek: rozwaliła nos i też się krew lała ale za 15 minut biegała już jakby nic się nie stało:baffled::happy:
A propos dla 3latki prezentu też mam zagwostkę, we wrześniu idzie do przedszkola i tak sobie pomyślałam o takim budzikiu:

MGA RESCUE PALS OBUDŹ MNIE BUDZIK MAŁPKA NOWOSC (696931927) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie? Czy może coś bardziej rozwijającego?

Mnie sie bardzo podoba :-) a sama nie mam pojęcia co dla 3 latki byłoby odpowiednie:baffled:

reklama
No teraz to już chyba nie zapeszę :-p nie wiem jakim cudem udało mi sie ten pomysł przeforsować ale się udało:-) i jadę z młodą i moim tatą bo M nie może w sierpniu do Władysławowa:-) także nie ukrywam że liczę na poznanie Hrudzi i Carioci:sorry:;-)
A trzeba bylo sie tajniaczyc za plecami?:-p;-):-D Jesli nie zakrece sie a amen w zwiazku z zalatwianiem formlanosci pewnie ze sie spotkam!:-)

Dzieki kobitki za pomysly - te koraliki sa fajne a magnesiki tez tylko raczej dla starszej panny:rofl2:
Mi sie malpka...nie podoba:baffled:

Anetasa - nie mogł Mahomet do góry (my na zjazd Babonów) to góra przyjedzie do Mahometa :-):-):-) Bardzo sie ciesze :tak:

a jak już o spotykaniu sie mowa - Hruda, Nuśka - edek w jakąś sobotę? Czuję się na siłach, najwyzej jakby Stasio byl bardzo niedobry to poprosilabym o pomoc w ogarnieciu żywiołu.

Anetasa - nie mogł Mahomet do góry (my na zjazd Babonów) to góra przyjedzie do Mahometa :-):-):-) Bardzo sie ciesze :tak:

A żebyś wiedziala kochana że można tak powiedzieć bo i mój tato i M chcieli żebyśmy jechali do Rewala:sorry: a ja absolutnie albo Władysławowo albo coś w pobliżu albo wolę już nigdzie nie jechać:-p:-)

Cześć
oj Anetasa nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ja też chciałam namówić moją mamę żeby ze mną i Zuzią gdzies pojechała bez W ale z nią cięzko się dogadać ...
Zuzia już zdrowa na szczęście to był tylko jakiś wirus bo już w niedzielę szalała za trzech :sorry:
no i wydaje mi się że będę miała pierwszego wrześniowego przedszkolaka ;-)byliśmy na tym spotkaniu z panią dyrektor i już na 98% jesteśmy zdecydowani w tej chwili chyba bardziej W niż ja :sorry: wczoraj nawet śnił mi się koszmar z Zuzią w przedszkolu w roli głównej no ale jakoś chyba sobie da radę ...?

Luandzia a ja ze swoją mamą sama to bym nawet jak by mi dopłacali nie chciała nigdzie jechać:no::zawstydzona/y: ale z tatusiem to co innego:-) a Zuzia napewno sobie poradzi w przedszkolu jeszcze będziesz zaskoczona;-)

mam nadzieje że pozytywnie;-)
póki co dzisiaj w ramach przestawiania na przedszkolny rytm wstała o 7 a po 12 już spała (w przedszkolu dzieci śpią po obiadku który jest ok 12.30)
to spory sukces bo ostatnio o 14 nie mozna jej bylo polożyc spać no ale wstawała o 9 :sorry:
jeszcze tylko chcę się uporać z sikaniem i może jakoś to będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry