klavell
Fanka BB :)
Dzis chyba padlo na mnie, wiec otwieram forum z rana witajac sie z Wami.
Musze jajka usmauzyc i na bilans dwulatka pedzimy az sama jestem ciekawa ile mala wazy i mierzy bo od tamtego roku jej nie wazylam
musze tez spytac o jakis syro czy kropelki uspakajajace na podroz czy ne wiecie czy cos takiego jest slyszalam ze tak ale nie znam nazwy
Musze jajka usmauzyc i na bilans dwulatka pedzimy az sama jestem ciekawa ile mala wazy i mierzy bo od tamtego roku jej nie wazylam
musze tez spytac o jakis syro czy kropelki uspakajajace na podroz czy ne wiecie czy cos takiego jest slyszalam ze tak ale nie znam nazwy
Miałam na zamkniętym co nieco napisać, ale jakiś opór mam 

Tak sobie pomyślałam,że chyba coś nie tego jest,bo zawsze milczysz jak coś Cię dobija albo któraś uraziła Cię...

. Poza tym za późno spać chodzę, a Maciuś mimo że też później spać chodzi, to wstaje ok. 6, więc się nie wysypiam. Jesteśmy teraz u rodziców. Maćka zostawiamy, a sami zaraz jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe. Miałam jechać do szkoły oddać książki (przetrzymane na tyle długo, że gdyby nie była to biblioteka uczelniana, to już bym kolosalną karę zapłaciła

I miałam odłożone 600zł.
:-)
...chyba ze prawa autorskie narusze