reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale tu dziś tłum:szok: a ja siedzę i liczę czas do wyjścia:-) no i jestetm zła bo na jadalni szefowa urządziła sobie spotkanie na temat jakichś suplementów diety i blokują mnie z nakryciem na jutrzejsze śniadania:wściekła/y: ile można debatować o jakichś tabletkach od 19 tam siedzą:wściekła/y: ale się nie dziwię bo jak sie okazało baba która reklamuje te suplementy to niezła wkrętaczka którą znam od dawna bo mieszka obok moich rodziców i czym ona się już w życiu nie zajmowała:eek: jednym słowem akwizycja to jej całe życie:baffled: sama wyfiołkowana i wystrojona a jej mąż w podartych spodniach chodzi:baffled:

reklama
witam!!!

boli mnie kolano, bo upadlam przed cmentarzem, jak pojechalysmy na groby dziadkow:szok:tak jeknelam, ze az Julitka sie przestraszyla i zaczela plakac o mame:-(

bylysmy u cioci na wsi. moje dziecko mialo raj: kury, kaczki, kon, krowa, kot, psy, krolik:rofl2::-Da ona posrodku tego zywiolu jak mala pastereczka:-D:-D:-D

Jutro jade na dwa dni z niunka do Kielc do siostry.
polaze po miescie, bo juz mi go brakuje:-(

a co sie dzieje z Majandra? znow zniknela:sorry:

Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama)

to ty robisz dla mamy????:szok::szok::szok::szok: ja jestem przyzwyczjaona ze to dziala w druga strone:sorry:

będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.

ja straszylam fasolke, ze jak sie urodzi z pietruszka, to bedzie chodzic w falbankach i sukienkach i jednak jest dziewczynka:-D:-D:-D

A o zamrażarce nic nie mów, bo my funkcjonujemy juz ponad 2 tyg bez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. i chyba nie zanosi sie na nową:no::no::no::no:,

zepsula sie?:-(
ja musze odmrozic moja, tylko kiedy, jak wiecznie pelna?:baffled:

Ale mnie głowa boli... nic Wam nie napiszę więcej bo jak myślę to mocniej boli. Młody obudził się dopier Oj ciężki dzień przede mną:confused2:

i jak?

Bede wdzieczna:-):-):-) za cenne rady apropos prezentu dla 3latki - wozek ma, rowerek ma, lalek nie lubi :eek:

jakies gry logiczne umyslowe, ukladanki? domek dla babrbie?

a mi ogórki dziś zaprawia Teściowa:-p:-)śmieję sie że taką tęsciową to na rękach nosic powinnam:eek:przyjechała wczoraj po słoiki a dzis jechała kupic ogórki i będzie zaprawiac:tak:a przed wczasami zrobiła mi sok truskawkowy do słoików na zimę

przedpokój no a efekt jest super :tak:wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kiedy myśmy to zrobili:-D

super tesciowa:tak:

a na zdjecie przedpokoju mozemy liczyc?;-)

mnie sie ten budzik baaardzo podoba:tak:

Dzieki kobitki za pomysly - te koraliki sa fajne a magnesiki tez tylko raczej dla starszej panny:rofl2:
Mi sie malpka...nie podoba:baffled:

hruda, kilka slow szczerosci: pytasz czesto o porady a i tak masz juz wglowie jakis plan/pomysl i z nich nie korzystasz, wiec po co?

Bylam po tą zamrazarke, w centrum handlowym, molochu i tyle trzeba bylo sie zleźć, że naprawde stracha złapałam czy nie urodze. Az sie boje o noc.

Donkat - oj słyszałam o pary przywadkach "pietruszki" niespodzianki :-D A potem synek mieszkal w rozowym pokoiku. Teraz juz bede kupowac uniseksy, przezornie.
Anetasa - co za niedomyslny babol ta Twoja szefowa, swoja droga po co ona jeszcze w robocie. Ona codziennie tak dlugo siedzi?
Nuska - w edziu moge puscic Staska i w miare go ogarnac, na swierzym powietrzu bym musiala wziac wozek, a nie za bardzo moge pchac, wyjac go, rozlozyc itp. Faktycznie po sprawiedliwosci powinno byc blizej Ciebie, to prawda, jak jest tam cos w rodzaju edzia, to ja sie pisze :tak:

Ostatnia edycja:
hruda, kilka slow szczerosci: pytasz czesto o porady a i tak masz juz wglowie jakis plan/pomysl i z nich nie korzystasz, wiec po co?
Aaaaa tam, Donkat - czepiasz sie.:-p Ja naprawde nie mam pomyslu a biorac pod uwage ze kilka z Was ma doswiadczenia w gustach kilkuletnich dziewczynek wiec pisze...a kto bedzie mial ochote napisac to odpisze:sorry:
A co do "malpki" bylam szczera bo akurat Carioca pytala sie o swoje plany prezentowe...:sorry:

Dzieki Monia - zestawy porzadkowe i kuchnie wezme pod uwage:-):tak:

Anetasa - o supelmentach mozna dlugo...oj dluuuugo:sorry::-p

No i się melduję z domku po spacerku z pieskiem:-) ostatnio po tym jak M wymienił sprzęgło w naszym rupciu zauważyłam że coś mnie ponosi za kółkiem :sorry: wcześniej byłam ostrożniejsza a teraz z pracy w niecałe 15 minut wracam:zawstydzona/y: M prasuje a ja otworzyłam sobie piwko i przyszłam poprawiać frekwencję na forum:-p

Anetasa - co za niedomyslny babol ta Twoja szefowa, swoja droga po co ona jeszcze w robocie. Ona codziennie tak dlugo siedzi?

Oj kochana jesteś w błędzie moja szefowa to kochany babol:-p:rofl2: złego słowa nie dam na nią powiedzieć i każdemu takiej fajnej szefowej życzę:tak: ona żadko u nas bywa średnio raz w tygodniu dla mnie to zdecydowanie za mało bo jeśli o mnie chodzi to mogłaby siedzieć codziennie;-) a dziś była bo to ona organizowała to spotkanie więc musiała być na nim do końca a jak wychodziła to mnie przeprosiła bo nie sądziła że tak długo to potrwa:tak:

reklama
boli mnie kolano, bo upadlam przed cmentarzem, jak pojechalysmy na groby dziadkow:szok:tak jeknelam, ze az Julitka sie przestraszyla i zaczela plakac o mame:-(
to żeś się kobito wczuła,a tak na serio to upadki na kolana są dość niebezpieczne

to ty robisz dla mamy????:szok::szok::szok::szok: ja jestem przyzwyczjaona ze to dziala w druga strone:sorry:

a no widzisz taka glupia jestem, jak byłam w domu to ja zawsze wszystko robiłam,a teraz sobie mówię,że moja biedna mama w pracy siedzi,a jak wróci to nie ma siły,a Janusz teraz wraca ok.19 z pracy no to jej trochę zrobię, ale durna jestem,bo jak zapytalam się,czy chce morele to powiedziała,że nie chce jej się robić i nie ma kiedy:sorry: dobra ostatni rok,bo jeszcze surówki będęrobiła to dam jej trochę, no bo wiecie... później to już sobie nic nie zrobi:-(

M prasuje a ja otworzyłam sobie piwko i przyszłam poprawiać frekwencję na forum:-p
TOĆ TO BÓG JAKIŚ:szok::szok:

Kurna miałam iść spać,a znowu siedzę jak taka trąba... Głowa przeszła po 2 kawach i tabsie, chyba ciśnienie niskie było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry