reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-) Znów z pracy:crazy: wczoraj to nie wiedziałam w co ręce w łożyć bo i obiad i sprzatanie i pranie no i najważniejsza Tuśka;-) cięzko tak mi się przestawić że mam tylko 1 dzień wolny i muszę wszystko ogarnąć:baffled: bo kolejnego znów do pracy a najzabawniejsze jest to że teściowej się coś poplątało i nie zajrzała w grafik i wczoraj ostro wybierala sie zajmować małą:-D dobrzez że M rano zjechał najpierw do nich bo by przyjechała:-D Wogóle to aż mi wstyd że zapomniałam o tak znanych imieninach:zawstydzona/y: dlatego spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla naszych solenizantek:-)

Nuśka sierpień już 100% aktualny:-);-):rofl2:

reklama
Normalnie szał dzisiaj:szok: ale nie dziwię się,bo pogoda dopisała to wszystkie wywiało
Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie
szalejesz dziewczyno z ta robota, ale doskonale Cię rozumiem, w ttm tyg ja nie będę miała ogórków, bo teraz kolej na brata , bo w niedziele wyjeżdzają na wczasy . więc niech przed labą bratówka się narobi:tak:
:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:

Miłego dnia wszystkim kobitkom pracującym.
My po drzemce jedzeimy do Szcz-nka załatwiac papiery związane z aneksem do prjektu i takie tam inne formalności no i dentysta jeszcze na 16:tak::tak::tak:

Ja też się melduję. Robię już porządki z ciuszkami po Stasiu, chcę wysprzedać te zupełnie chłopięce na allegro. Mam górę ciuchów do wysprzedania. Trochę różowości już nakupowałam, będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.
A dziś zamówiliśmy zamrażarę szufladkową i cieszę się jak dzwonek :rofl2:

Ja też się melduję. Robię już porządki z ciuszkami po Stasiu, chcę wysprzedać te zupełnie chłopięce na allegro. Mam górę ciuchów do wysprzedania. Trochę różowości już nakupowałam, będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.
A dziś zamówiliśmy zamrażarę szufladkową i cieszę się jak dzwonek :rofl2:
następna szaleje;-):tak: ja też muszę zabrać się za sprzedaż ciuchów po Mai i Adasiu, ale jakoś czas ucieka...................
A o zamrażarce nic nie mów, bo my funkcjonujemy juz ponad 2 tyg bez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. i chyba nie zanosi sie na nową:no::no::no::no:,

Witajcie Baboniki

:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:
Popieram:-p:rofl2::eek:
Ale mnie głowa boli... nic Wam nie napiszę więcej bo jak myślę to mocniej boli. Młody obudził się dopier Oj ciężki dzień przede mną:confused2:
Wspolczuje:baffled::-(...mnie z kolei dzis znowu slabo:baffled:

Bede wdzieczna:-):-):-) za cenne rady apropos prezentu dla 3latki - wozek ma, rowerek ma, lalek nie lubi :eek:

Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie

a mi ogórki dziś zaprawia Teściowa:-p:-)śmieję sie że taką tęsciową to na rękach nosic powinnam:eek:przyjechała wczoraj po słoiki a dzis jechała kupic ogórki i będzie zaprawiac:tak:a przed wczasami zrobiła mi sok truskawkowy do słoików na zimę

witam!!!

a co tapetowaliscie?
nie lubie tego robic, chociaz efekt mi sie podoba:laugh2:
przedpokój no a efekt jest super :tak:wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kiedy myśmy to zrobili:-D

no to jak już macie na 100% pewne to może wkońcu się zdradzicie:-p

Mateusz dziś rano chciał wyjśc z łóżeczka i wypadł krew z nosa leciała i płakał biedzaczek strasznie:-(ale teraz już biega o niczym nie pamiętając.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry