justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
o boszeee,a moja szwagierka robi sobie to bez znieczulenia i mówi,że trochę nieprzyjemneKanalowe boliBez znieczulenia ani rusz.Ale jesli nie bola jeszcze to napewno nie bedzie kanalowe tylko zwykle borowanko.Te do kanalowego bola bardzo bo robi sie zgorzel i nerw gnije po prostu i trzeba go wydlutowac.
Bez znieczulenia ani rusz.Ale jesli nie bola jeszcze to napewno nie bedzie kanalowe tylko zwykle borowanko.Te do kanalowego bola bardzo bo robi sie zgorzel i nerw gnije po prostu i trzeba go wydlutowac.

poprostu bratowa teraz pracuje ten tydzien a ani mojej mamie ani jej mamie jutro nie pasuje więc ja byłam chętna bo i tak siedzę w domku a przynajmniej dzieciaczki się pobawią i popluskaja w basenie i na dodatek jeszcze jutro przujedzie też moja koleżanka z 2 córkami(4 i 5 lat) więc będę miała małe przedszkole

Ale dziś trochę odpoczęliśmy obydwoje od Maćka, troszkę ciuszków kupiliśmy i jednak do szkoły pojechałam, tak więc zadowolona jestem 

przed chwilą dzwoniła bratowa że jednak nie przywiezie mi rano Olivki bo moja mama sie uparła że ją będzie pilnowac(zrobiło jej się mnie szkoda że tyle dzieci do pilnowania bym miała)a ja tak się cieszyłam
:-)