reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku z kubkiem aromatycznej kawy :-) ale z pracy:crazy: choć już powoli przyzwyczajam się ze co drugi dzień pracuję ale na dobre to pewnie zaskoczę jak już marta wróci z urlopu:-D no i właśnie sie dowiedziałam że szef myśli o nockach:eek: bo jacyś goście się zatrzasnęli na zewnątrz nad ranem i zadzwonili do agencji ochrony a oni do niego:baffled: w sumie to ja nawet nie mam nic pzreciwko tylko nie wiem czy on zdaje sobie sprawę z tego że musiałby zatrudnić kolejną osobę na recepcję:eek: ale to już jego tron:-D

o boszeee,a moja szwagierka robi sobie to bez znieczulenia i mówi,że trochę nieprzyjemne

Twardzielka z niej i tyle:-p:-D:szok:

Mateusz spadł dziś z pufy i ma caly policzek siny:-(

Jak dzisiaj? Biedactwo mam nadzieje że sińce szybko zajdę i polecam maść arcalen:tak: przy moim wiecznie poobijanym dziecku świetnie sie sprawdza;-)

Oddam córkę w dobre ręce. Wrzeszczy, bije, pyskuje , nie słucha, RYCZY, ucieka, obraża się, terroryzuje, kłamie, próbuje wymuszać ( nie udaje jej sie na razie) , dostaje szału jak nie dostanie czego chce ( i tak nie dostaje):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .......... ogólnie nie do zniesienia, ale ......................................kochane dziecko z niej:tak::tak::tak::tak:
po takiej reklamie ja biore w ciemno

Ja też zwłaszcza że juz z pieluch odchowana;-):-D

reklama
Witam.

Wczorajszy dzień wkładam do wora z nazwą OKROPNY........ Maja dała do wiwatu do 20 a jak dzieci usnęły to J zaczął........... no i poszedł spać do góry............. ja tam się nie odzywam:no:......... poszło o pierdołę a skończyło się na wyciąganiu brudów................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie Maja oświadaczyła, że dzis jest Dzień Grzeczności:sorry::sorry::sorry: zobaczymy:baffled:

Aneta
i inne pracujące mamusie, miłego dnia życzę:tak::tak::tak:

Zakochałam sie w jednym płytkach z Castoramy, normalnie spac przez nie nie mogłam:sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Justyna i lepiej jak S jest częściej w domu??????? To sie napracował bidoczek :-D:-D:-D:-D:-D z ta jedna płytką:sorry:

Luandzia, Aneta Dzięki że Maja pójdzie w dobre ręce

Witam w ten piekny sloneczny poranek:-) a tu cos na poprawe humorku :-D [ame="http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs"]YouTube - Evian Roller Babies international version[/ame]

witam i ja w taki piękny dzień:-)na dworze jest już 22stopnie:tak:
dzieciaczki już szaleją na dworze i jakoś jestem nerwowa bo ciągle latają do domu , nie potrafia sie niczym zabawic a tylko chodza i brudzą mi podłogę:wściekła/y:

witam i ja w taki piękny dzień:-)na dworze jest już 22stopnie:tak:
dzieciaczki już szaleją na dworze i jakoś jestem nerwowa bo ciągle latają do domu , nie potrafia sie niczym zabawic a tylko chodza i brudzą mi podłogę:wściekła/y:
łączę się z Tobą w bólu:tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneta priorytetem najpóźniej w sobotę będzie:tak::-D:-D:-D:-D:-D jestes wtedy w pracy ale chyba małżonek ja odbierze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Justyna i lepiej jak S jest częściej w domu??????? To sie napracował bidoczek :-D:-D:-D:-D:-D z ta jedna płytką:sorry:
ogólnie to chyba jakby fajnie,ale wkurza mnie czasem tak,że szok! Szczególnie chodzi mi o Mateusza,bo jak ma się z nim bawić to się nie bawi i wymyśla niewiadomo co,a jak młody bierze się za spanie to on wtedy zaczyna zabawę:angry: nie mogę w ten zakuty łeb wbić,żeby tak nie robił

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry