Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mi nogi wchodzą do du*** co mnie podkusiło żeby ubrać dzisiaj szpileczki
ruch jak w Rzymie a ja bym najchętniej nogi amputowała przez to bieganie
poszłam dzisiaj z naszą pokojową do Tup Tupa bo jej się wnuczek urodził:-) i nie mogłam się oprzeć i kupiłam Tuśce (czytaj wzięłam na zeszyt bo kasy brak
) komplet a tak sobie obiecywałam że będę się powstrzymywać bo ma tych szmat więcej ode mnie
ale usprawiedliwiam się sama przed sobą że to bardziej na jesień bo długie spodnie dresowe ala bojóweczki i do tego tuniczka troche cieplejsza z długim rękawkiem taka bombka:-) a wszystko czekoladowo różowe i teraz sie zastanawiam jak to wnieść do domu żeby stary nie widział
bo zaraz będzie psioczył że miałam kase odkładać nad morze a pierdoły kupuję

A co tu dzisiaj takie tłumymi nogi wchodzą do du*** co mnie podkusiło żeby ubrać dzisiaj szpileczki
ruch jak w Rzymie a ja bym najchętniej nogi amputowała przez to bieganie
poszłam dzisiaj z naszą pokojową do Tup Tupa bo jej się wnuczek urodził:-) i nie mogłam się oprzeć i kupiłam Tuśce (czytaj wzięłam na zeszyt bo kasy brak
) komplet a tak sobie obiecywałam że będę się powstrzymywać bo ma tych szmat więcej ode mnie
ale usprawiedliwiam się sama przed sobą że to bardziej na jesień bo długie spodnie dresowe ala bojóweczki i do tego tuniczka troche cieplejsza z długim rękawkiem taka bombka:-) a wszystko czekoladowo różowe i teraz sie zastanawiam jak to wnieść do domu żeby stary nie widział
bo zaraz będzie psioczył że miałam kase odkładać nad morze a pierdoły kupuję
![]()
ja uwielbiam buty na obcasie Ty też polubisz ;-)

ja uwielbiam sklepy z dziecinnymi ciuchami i tez muszę zawsze je odwiedzić bo może akurat mają coś dla mojego "małego-mężczyzny"
tak więc rozumiem Cię całkowicie . A że dla chłopców rzadko jest coś fajnego tak więc jak coś widzę to oczywiście muszę kupić 
Nie marudź przyzwyczaisz sięja uwielbiam buty na obcasie Ty też polubisz ;-)
A co do ciuszków powiem Ci tak -a co tam mała dama musi wyglądać bosko no nieja uwielbiam sklepy z dziecinnymi ciuchami i tez muszę zawsze je odwiedzić bo może akurat mają coś dla mojego "małego-mężczyzny"
tak więc rozumiem Cię całkowicie . A że dla chłopców rzadko jest coś fajnego tak więc jak coś widzę to oczywiście muszę kupić
PS tylko za bardzo nie szalej bo ju tu czekam na ten sierpień :-);-)
Edit : wiem wiem mówiłam że idę spać a tu ciągle jestem ale MAjandra jeszcze fotki nie wkleił więc czekam z tym prysznicem hahahaha
;-):-) a co do ciuszków to się nie martw jeden komplet za 57zł nie zrujnuje mnie na tyle żeby pozbawić się przyjemności kolejnego spotkania z Tobą;-)
I nie wkleiale MAjandra jeszcze fotki nie wkleił więc czekam z tym prysznicem hahahaha

no wiesz? nie wyszła,czy co??I nie wklei![]()
I nie wklei![]()
przeciez nas ciekawość zeżre i z kim będziesz pisała na forum
nie bądź taka;-)Nie ukrywam że to właśnie Twój wykład na temat obcasów mnie zmobilizował;-):-) a co do ciuszków to się nie martw jeden komplet za 57zł nie zrujnuje mnie na tyle żeby pozbawić się przyjemności kolejnego spotkania z Tobą;-)
![]()

Co za złośliwa kobietaI nie wklei![]()
chcesz żeby mnie mąż z sypialni wyprowadził;-)