Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(...a za 2 tygdonie do Katowic
:-) ale spac bede w Krakowie u mojej przyjaciolki Krakuski - juz sie nie moge doczeakc ze sie z nia zobacze (noc nieprzespana
) oraz tego ze bede sie uczyc, uczyc, uczyc...tzn wiedziec!

...ja ide sobie kukurydze ugotowac:-)
musze nad sobą popracować bo zbyt szybko nerwy mi puszczają...
Ciezko mi to wyjasnic, niby nic nie robie a jednak cos tam zawsze do dlubania sie znajdzie.
Mój braciszek zafundował sobie taki konkret i jak porównuje fotki z jego aparaciku z fotkami robionymi moim Samsungiem to aż mnie zalewa- do pięt nie sięgają 
:-)tam gdzie na drzewach rosna pomarancze ;-)witam i ja:-)dziś znów piękna pogoda a ja zero planów na dziś na dodatek D wróci dopiero po 19 z pracyno i jeszcze Mati obudzil się rano mając stan podgorączkowy:-(dałam mu Ibum i go obserwuje ale na chorego mi nie wygląda
biega,skacze,apetyt dopisuje więc skąd ta temperatura
Gagulec,Nuśka i inne pracujące mamusie miłego dnia w pracy aby wam szybko zleciał;-)
Iza gdzie lecicie na wakacje?
na sycylie, do mojego tatyja ostatnio tez chodze zmeczona ale u mnie to nadmiar obowiazkow i zarwane noce. piotrus ostatnio miewa kiepskie noce. cos mu sie sni i mowi przez se- czesto mama, czasem ciu ciu (pociag), miau itp. dzisiaj jak wrzasnal DOM! to oboje z M zerwalismy sie na rowne nogimam do Was pytanko
ostatnio ciągle chodze zmęczona nie wyspana- normalnie brak mi sił- znacie może jakieś tabletki kompleks witamin lub cos w tym guście co by mnie pobudziło??
zastanawiam się czy nie iść do lekarza bo to bardzo irytujące jest![]()
do tego potrafi sie obudzic i nie spac godzine. niby lezy spokojnie ale co chwila chce albo misia albo pieska albo moja poduszke 

wk...ia mnie oczywiscie tesciowa bo w kazdej takiej sytuacji ona sie smieje a piotrek mysli, ze ma tak robic bo to jest smieszne