Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...Hmmm taka prawdziwa muzulmanka to ja nie jestem, nie czytam Koranu, nie modle sie, nie nosze chusty na glowie (moj maz nie chce abym nosila)
. Podczas slubu musialam oswiadczyc w jakiej wierze chce zyc i wychowywac dzieci, od dluzszego czasu sie nad tym zastanawialam i doszlam do wniosku, ze jednak w wierze meza
, ale taka ze mnie muzulmanka jak i katoliczka nie praktykujaca...co do meza , to wiem, wrecz jestem pewna, ze nic nigdy nie bedzie mi narzucal,;-) nie zmuszal mnie do przejscia na islam i wiery w Allaha, zreszta on sam jest muzulmaninem, ale moge powiedziec, ze tez nie praktykujacym, oczywiscie chodzimy i bierzemy udzial we wszystkich swietach muzulmanskich wspolnie z jego rodzina, ale na tym to wszystko mozna powiedziec sie konczy.
Co do jego rodziny to jesz strasznie wierzaca, rodzice modla sie do Allaha 5 raz dziennie o stalych porach, mama oczywiscie w chuscie chodzi, ale nam tez niczego nie narzucaja cale szczescie.
Moj maz ma tylko 3 zasady o ktorych mi powiedzial na poczatku i ktorych mam przestrzegac i nie lamac:

dzis np zasnelam ok 4,
(bo jeszcze o 3:31 spojzalam na zegarek), i o 5 rowniotko z dzwiekiem budzika wstalam bez marudzenia i zrobilam sniadanko,
porozmawialam z mezem, wlaczylam pranie;-) i o 6 znow sie polozylam, wstalam o 12 i w nocy pewnie znow bedzie problem z zasnieciem...:-(