Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...Hmmm taka prawdziwa muzulmanka to ja nie jestem, nie czytam Koranu, nie modle sie, nie nosze chusty na glowie (moj maz nie chce abym nosila)
. Podczas slubu musialam oswiadczyc w jakiej wierze chce zyc i wychowywac dzieci, od dluzszego czasu sie nad tym zastanawialam i doszlam do wniosku, ze jednak w wierze meza
, ale taka ze mnie muzulmanka jak i katoliczka nie praktykujaca...co do meza , to wiem, wrecz jestem pewna, ze nic nigdy nie bedzie mi narzucal,;-) nie zmuszal mnie do przejscia na islam i wiery w Allaha, zreszta on sam jest muzulmaninem, ale moge powiedziec, ze tez nie praktykujacym, oczywiscie chodzimy i bierzemy udzial we wszystkich swietach muzulmanskich wspolnie z jego rodzina, ale na tym to wszystko mozna powiedziec sie konczy.
Co do jego rodziny to jesz strasznie wierzaca, rodzice modla sie do Allaha 5 raz dziennie o stalych porach, mama oczywiscie w chuscie chodzi, ale nam tez niczego nie narzucaja cale szczescie.
Moj maz ma tylko 3 zasady o ktorych mi powiedzial na poczatku i ktorych mam przestrzegac i nie lamac:

dzis np zasnelam ok 4,
(bo jeszcze o 3:31 spojzalam na zegarek), i o 5 rowniotko z dzwiekiem budzika wstalam bez marudzenia i zrobilam sniadanko,
porozmawialam z mezem, wlaczylam pranie;-) i o 6 znow sie polozylam, wstalam o 12 i w nocy pewnie znow bedzie problem z zasnieciem...:-(