blimka
Wrześniowe mamy'07
Maraniko gratuluje Ci slicznego synka i ciesze sie, ze wszystko sie dobrze skonczylo! Teraz juz tylko radosne chwile przed Wami
pozdrawiam goraco
Dziewczyny ja mialam ciezka noc, myslalam ze rodze
straszne bóle w podbrzuszu i w krzyzu mialam, takie wiecie okresowe... brzuch twardy jak kamien i strachu sie najadlam jak nigdy
Wzielam no-spe forte i mi przeszlo, nawet udalo i sie zasnac, co to moglo byc??

mówilam ostatnio lekarzowi ze mnie tak czasem pobolewa, stwierdzil ze to normalne w pierwszej ciazy i kazal mi brac panadol jak by mocno bolalo
ja stwierdzilam ze no-spa chyba lepsza, co myslicie???
dobra nie przynudzam dluzej, udanego dzionka wszystkim

pozdrawiam goracoDziewczyny ja mialam ciezka noc, myslalam ze rodze
straszne bóle w podbrzuszu i w krzyzu mialam, takie wiecie okresowe... brzuch twardy jak kamien i strachu sie najadlam jak nigdyWzielam no-spe forte i mi przeszlo, nawet udalo i sie zasnac, co to moglo byc??

mówilam ostatnio lekarzowi ze mnie tak czasem pobolewa, stwierdzil ze to normalne w pierwszej ciazy i kazal mi brac panadol jak by mocno bolalo
ja stwierdzilam ze no-spa chyba lepsza, co myslicie???
dobra nie przynudzam dluzej, udanego dzionka wszystkim

I pyta sie mnie co ma napisac w tym formularzu a ja tyle wiem co on..Jezeli bede w grupie rodzacych zaraz po odstawieniu Fenoterolu to pol bidy,orzej jak bedziemy tu siedziec,czekac a urlop minie.Najgorsze jest to ze chcial jeszcze wziac jeden shift bezplatny i moglby byc wtedy caly miesiac z nami ale chyba mu nie dali bo jak narazie sie nie odzywa...Ja tez tam pracowalam do 2 miesiaca ciazy,potem wrocilam do Pl i ani centa od nich nie wzielam bo w glowie mialam jedynie kierunek Polska i nie myslalam nad tym czy i w jaki sposob wyciagnac od firmy kase,wiec przynajmniej z tego wzgledu mogliby dac mu ta jedna zmiane ktora dla nas znaczy tak wiele.:-( W koncu ustalilismy ze przesuwamy wylot z 17.09 na 2.09.Ten czas nawet gdybym jeszcze nie urodzila wykorzysta sie na kupno 'sprzetu ciężkiego':-) Ciekawe ile nam strzela w cenralwings za zmiane rezerwacji...dzwonilam ale oczywiscie mnie rozlaczylo w trakcie gadki bo sie glupia karta skonczyla
Brrrrrrrr sie rozpisalam
Ale jakos mi lzej teraz;-)