Cfcgirl - witaj! Super, że zajrzałaś! Starajcie się, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja w każdym razie trzymam kciuki za wasze starania i żebyś niedługo pojawiła się na forum np. Majowe Mamusie 2008

.
Blimka - chodziło mi, że rozpoczęła się produkcja pokarmu, a raczej siary u Carioca77, bo napisała, że właśnie się u niej pojawiła;-)
Majandra - mój maluszek ostatnio w dzień spokojny, ale nocą harcuje tak, że spać nie daje. Czasem jak przysoli, to naprawdę zaboli (nawet nie czuję kiedy rymuję, he he). Ale pamiętam, że Kuba był jeszcze bardziej ruchliwy i tak mu zostało po urodzeniu - jest bardzo energicznym chłopczykiem, wszędzie go pełno :-):-):-).
Aneczka - z tym urlopem to też kicha. No bo co to my - wróżki jesteśmy? Skąd mamy wiedzieć, że urodzimy akurat tego czy tego? Dobrze, że mój małżonek ma tak w pracy dograne, że złoży wniosek o urlop dopiero jak coś zacznie się dziać, w sensie, że najpierw wykorzysta te dwa dni urlopu okolicznościowego, które przysługują z racji urodzenia dziecka, a potem resztę (tzn. dwa tygodnie) urlopu wypoczynkowego. Niestety, zwolnienia lekarskiego raczej nie weźmie, bo ma umowę na czas określony do końca listopada i ciągle jeszcze nie chce "podpadać" szefostwu chorobowymi, tym bardziej, że jego koledzy zwykli nadużywać tego rozwiązania.