Anetko jak zdrówko??? Wyzdrowiałaś już??? A jak koszykarze fajnie chociaż ;-)

Czytałyście to =1] Polowanie na mężów

Czytałyście to =1] Polowanie na mężów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na domiar złego noc do bani
jak wróciłam po23 z pracy sie zaczęło młoda wymiotowała i tak do 5 5 razy:-( nie nadanżałam już sprzątać i pościeli zmieniać
prawdopodobnie zaszkodziła jej drożdżówka którą zjadła u babci w sklepie bo M mówi że jak wrócili do domu to po godzinie zaczęła móić że ją boli brzuszek:-( w efekcie kolacji praktycznie nie tknęła no i potem się zaczęło:-( strasznie mi jej szkoda było po to pierwszy raz w życiu jak wymiotowała ale na szczęście od 5 już spokój i od kiedy wstała to jak okaz zdrowia
teraz śpi a ja nastawiłam dla niej rosołek bo boje sie jej dawać coś cięższego po takich przygodach:-( Po wczorajszej zadymie z koszykarzami znó nieciekawa atmosfera w pracy:-( najgorsze to to że ja stoje na stanowisku takim samym jak szef a reszta jest przeciwna ale zdania nie zmienię bo od początku uważam że recepcja przy takim dużym obiekcie powinna działać 24 godziny
tylko trzeba by zatrudnić 4 osobę
a dziewczyny bronią się rękami i nogami przed wizją nocek

z czego jeden był w tym wesołym pokoju
W porządku. Ogółem jest nas 4, na razie pracuję cały czas z kimś, ale od 9 września jestem już sama na zmianie.MAjandra i jak teraz w pracy ? Masz tak jakąś kumpelkę na zmianie czy sama to prowadzisz???
A tak w ogóle to nie wiadomo, czy nie zwolnią wszystkich dziewczyn, prócz mnie, bo inwentaryzacja wyszła fatalnie. 

;-)

W porządku. Ogółem jest nas 4, na razie pracuję cały czas z kimś, ale od 9 września jestem już sama na zmianie.A tak w ogóle to nie wiadomo, czy nie zwolnią wszystkich dziewczyn, prócz mnie, bo inwentaryzacja wyszła fatalnie.
Dziś 8 mln w lotka. Gracie? Ja tylko lotka uruchomiła, to od razu puściłam zakładzik;-)
Aneta, z drożdzówkami trzeba uwarzać, bo potrafią przyklieć się (dosłownie) do żołądka lub jelit. Ja tak kiedyś kilka razy miałam. Maclukowi ostatnio bułka przykleiła się do podniebienia i miał odruch wymiotny, ale na szczęście sam się jej pozbył, waląc głową w kołdrę![]()
dobrze że przypomniałaś muszę popołudniu puść a nóż widelec tym razem się uda;-) i to ja zgarnę 8 baniek
a co do drożdżówek to wiem że z nimi tak bywa ale młoda ponoś strasznie ją chciała i mama jej dała
a teraz moja mam mówi że ma wyrzuty sumienia że przez nią mała się męczyła
i za nic nie da sobie przetłumaczyć że równie dobrze M czy ja mogliśmy jej kupić taką drożdżówkę i mogły być cyrki:-( aż żałuję że jej wogóle coś powiedziałam bo teraz mi jej szkoda:-(
ale u mnie to wina witamin których nie moge brać bo mój żolądek ich nie toleruje i dzsiaj na wadze o kilogram mniej
ale w czymś musze iść na tą obronę no i jutro idziemy na chrzciny siostrzenca W
póki co W zapkował ją do plecaka i poszli w góry
sobota wieczór i nikt tu nie raczy zajrzeć
co jest z Wami dziewczyny
myślałam że kogoś zastanę a tu takie pustki
więc i ja spadam do męża dodam tylko że z Tuśką to jednak coś wirusowego bo popołudniu dostała biegunki zapodałam jej na noc nifuroksazyd bo bałam się że się obsra w koło pasa i tak będzie spać a rano pupcia cała odpażona
mam nadzieję że jednak jakoś to będzie i to dzidostwo jutro nas opuści
dobrej nocy życzę i uciekam:-)No Majandra Ty napewno nie jesteś zagrożona skoro na Twoich zmianach zawsze w kasie jest na plus ;-)dobrze że przypomniałaś muszę popołudniu puść a nóż widelec tym razem się uda;-) i to ja zgarnę 8 baniek
a co do drożdżówek to wiem że z nimi tak bywa ale młoda ponoś strasznie ją chciała i mama jej dała
a teraz moja mam mówi że ma wyrzuty sumienia że przez nią mała się męczyła
i za nic nie da sobie przetłumaczyć że równie dobrze M czy ja mogliśmy jej kupić taką drożdżówkę i mogły być cyrki:-( aż żałuję że jej wogóle coś powiedziałam bo teraz mi jej szkoda:-(
Czesc
Podczytuje Was caly czas, ale nie mam jakoś weny na pisanie.
Dodatkowo byłam wczoraj na ..osiemnastce. Olo u moich rodziców. Lekko się wstawiłam, bawiłam się z ludzmi z rocznika '90![]()
Dziś mam ciężką głowę. Mam nadzieje,że zrozumiecie![]()
;-)Niestety nie. Kumulacja jest, ale na szczęście we wtorek mam wolne, więc nie ja będę obsługiwać tłumy ludzi przy lotku :-)Majandra może ty wygrałaś????