justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Naszlo mnie na zakup kaloszy dla siebie. Weszłam na allegro,a ceny
i niespodziewanka,bo w Biedronce są fajne
i niespodziewanka,bo w Biedronce są fajneObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i niespodziewanka,bo w Biedronce są fajne
byłam z małą pierwszy raz u fryzjera
stwierdziłam że może jak jej zetne te piórka to się włosy wzmocnią i będą ładniejsze nawet nie było źle
co prawda musiałam ją trzymać na rękach ale poszło gładko no i pani fryzjerka powiedziała że jak to pierwszy raz to gratis i niech rosną i kręcą się dalej:-)
kropie małej poduszkę i ciuszki i nawet ostatnio przy moim choróbstwie świetnie się sprawdziły
Bo wszelkie krople do nosa były podawane przemocą i jak płakała zaraz jej z nosa wszystko wylatywało więc w aptece mi to polecili a teraz ja polecam z czystym sumieniem
kochana oczywiście trzymamy kciuki a Ty trzymaj Helenkę w brzuszku, zdrowaśki tez zmówimyDziewczyny kąpletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę
trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze

zaciskaj nogi kobito i ani się waż!!!Dziewczyny kąpletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę
Luandzia trzymamy kciuki aby Helenka jeszcze pomieszkała w brzusiu,a Ty uważaj na siebie i oszczędzaj sięDziewczyny kąpletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę

a ja zabieram sie za przemalowanie kącika dziecięcego.

naszego starego twardziele wziął mój kolega, który naprawia komputery i popatrzy,czy coś da sie wykrzesać z niegoktóraś ostatnio pisała że zdjęcia z koma każdy fachowiec może odzyskać. Ja ostatnio miałam awarie i zdjęć niestety nie szło odzyskać![]()