reklama

Wrześniówkowe mamy

No nie wiem,czy Voyager aż taki duży, wizualnie tak,ale w środku jest fajnie,bo swobodnie spakujesz się z 2 dzieci i różnymi pierdułami,

to w sumie jest auto nawet 7osobowe, wiec spore. pewnie, z enawet 2 osoby sobie moga takim jezdzic, bo wygodne, przestronne, wsiada sie jak do autobusu niemalze, a nie trzeba sie zginac, tylko silnik tez sporawy musi byc, a wtedy spalanie...

a nie boisz się, że jej odpadnie jak będzie miała w buzi i nie daj Boże sie zakrztusi.
Miej drugiego schowanego , jakby histria była OGROMNA:tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie pomyslalam o tym, ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drugi jest, nowy, ale o nim slyszec nie chce

reklama
to w sumie jest auto nawet 7osobowe, wiec spore. pewnie, z enawet 2 osoby sobie moga takim jezdzic, bo wygodne, przestronne, wsiada sie jak do autobusu niemalze, a nie trzeba sie zginac, tylko silnik tez sporawy musi byc, a wtedy spalanie...

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie pomyslalam o tym, ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drugi jest, nowy, ale o nim slyszec nie chce
jak się uprze to i nowy weźmie jak będzie potrzebowała;-), skoro ten jej ulubiony będzie Beeeeeeeeeeeeeeeee

ой, цос ми сие нет виесза, аз сие бойе,зе падние

ojojoj! mialam rosyjska czcionke wlaczona i tak mi sie pisalo :)
a chcialam napisac, z emi sie net wiesza i sie boje, z epadnie

Justyna zostaje Ci tylko klepanie w klawiaturę :-D
Swoją drogą w takich sytuacjach super się sprawdza kropelka z Inglota przyspieszająca wysychanie lakieru. Moment i lakier suchy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry