Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lekarz jej powiedzial ze do 21 tyg ma czas na podjecie decyzji co do przerwania ciazy (założe sie ze odbyloby sie to nielegalnie)
ale narazie jeszcze nie ma diagnozy
w gre wchodzi kilka chorób...
ona ma 33 lata i to jej pierwsze dziecko
. acha, przypomnialo mi sie, ze chyna nasza ustawa antyaborcyjna zezwala na aborcje do konca 3 m-ca, tak? czyli nielegalnie. oby jendak nie
.I dlatego ja nie wiem,czy kiedykolwiek zrobiłabym takie badanie. Jaki to musi być dylemat. Urodzic chore,czy pozbyc sie go,bo jest chore. Może niesprawiedliwie piszę,ale wiecie o co mi chodzi. Niektóre kobiety marzą o dziecku,a inne ciach!

wstyd sie przyznac, ale chyba bym................... ale kobieta w ciąży inaczej mysli, więc nie mówię, że na pewnobadanie musialabys zrobic, tak mi sie wydaje
a co do dylematu, to tez sie and tym zastanawialam w ciazy, co bym zrobila, gdyby i nie potrafilam sobie odpowiedziec![]()

ja chyba bym usunęła gdyby dziecko miało być zdeformowane albo choroba spowodowałaby,że będzie jak warzywo,bo wiem,że mialoby przesrane w życiuwstyd sie przyznac, ale chyba bym................... ale kobieta w ciąży inaczej mysli, więc nie mówię, że na pewno![]()
Z Olą już lepiej niewiem czy pisałam ala jest nadzieja że w sobote wyjdzie:-) a Mateuszka rozłożyło:-( w nocy miał gorączkę cały czas smarka i kaszle widac że jest słabiutki a i mnie juz powoli rozkładaMonia, a jak u was?jak Ola? Mati sie chociaz nie rozlozyl?

tylko lato mineło i zaczęły sie choróbska, zdrówka Moniu dla Was wszystkichZ Olą już lepiej niewiem czy pisałam ala jest nadzieja że w sobote wyjdzie:-) a Mateuszka rozłożyło:-( w nocy miał gorączkę cały czas smarka i kaszle widac że jest słabiutki a i mnie juz powoli rozkłada
Asiek trzymam kcuki Zeby badania kuzynki wyszły dobrze
..........a za ciepło nie było

Dzięki .tylko lato mineło i zaczęły sie choróbska, zdrówka Moniu dla Was wszystkich
Dzień doberek.
Ja mam dzis od rana fajny humorek, chyba ten fryz czyt. zmiana tak na mnie wpływa![]()