Czesc z rana

Klavell, ja sie strasznie wkurzylam na serwis blogowy. Pierwszy raz udalo mi sie pisac w miare regularnie, a tu kurna ...wylaczyli serwer i nawet nie mozna bylo nic odzyskac...
ja tez dzis dobrze spalam. Nie wiedziec dlaczego z kims

bez skojarzen zboczuchy, moje zycie seksualne wymarlo jak mamuty. Ale po tym cholernie ciezkim dniu dla mnie...a byl naprawde nie do zniesienia, M. przyszedl i poprostu przytulil sie..i tak mi sie zasnelo. Prawie cala noc przespalam, tylko z przerwa na siusiu i przekrecanie sie na drugi bok. Obudzilam sie teraz.. u mnie jest 10.30
Kurcze, dziewczyny.ile osob pozachodzilo w ciaze tutaj. To znaczy polki z kims

Znam 4 babki
Majandra, lnie znikaj

Pisz ,pisz

Chyba ze masz mlodsze rodzenstwo jeszcze mieszkajace z rodzicami albo tate mianiaka ( tak jak moj znajomy, ktory kupil sobie kompa dawno temu przed matura i nawet nie mogl poczty sprawdzic, bo za rodzicielskimi zakazami i tekstami ze sie nie uczy, krylo sie uzaleznienie ojca od czatow z pieknymi paniami

przed kamerkami)
wzielo mnie na gadanie...
Piekielnie glodna jestem
Wczoraj wkurzylam sie na wozki. Kupowalam wozek..wiecie jak..placac za depozyt. I glupie rzeczy sie okazaly..i nagle..ze nie mam wozka, ze nie mam depozytu..i ze ten glupi sklep sie giba od wyplacenia mi moich pieniedzy...
No i wczoraj szukalam wozka..znalazlam naprawde fajny, w znosnej cenie 220 funtow..i co? Akurat zabraklo... ale byly jeszcze te same, tylko ze z kwiatkami

Podziekowalam
Co tu jeszcze powiedziec... mam gorali

a raczej jednego gorala teraz bo drugi pojechal. Oni przyjechali tutaj na krotko, zalatwic troszke kasy sobie i wrocic do rodzin do kraju.. no i kurcze..wstalam dzisiaj...patrze..a tam moj obiad na dzis zjedzony...
No..i na koniec ruchy mojego malego.
Boje sie ze bedzie kawalkiem drania po urodzeniu sie

szaleje teraz w doslownym znaczeniu.
Wiecie jak to jest, ze macie wrazenie ze to dziecko w ogole nie spi?
Ja dotykam brzucha i dostaje kuksanca..tak jakby on czekal na zabawe