donkat
Fanka BB :)
Ja trzymam linię, bo 17. mam wesele. Agulka, Ty chyba też, a leczo na noc wcinasz? Oj, nieładnie ;-)
wy obie ejstescie chudzielce, wiec mozecie podjadac. o Justynie juz nie wspomne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja trzymam linię, bo 17. mam wesele. Agulka, Ty chyba też, a leczo na noc wcinasz? Oj, nieładnie ;-)

ja wczoraj robiłam porządki w "butelkach" i mam ze 20 litrów róznego wina, z Włoch, CZech, Francji................ Polskie i swojskie i naleweczki: malinówka i wisniówkawlasnie o cos takiego na cieplo mi chodzilo;-)
ej, bo i mnie po kiszkach zacyzna jezdzic,a le nic z tego kusicielki, o tej porze nie jem
chce mi sie winka, ale sucho, wszystko wypite:-(zostalo jedynie swojskie, ale to juz nie na moja watrobe
glubaś się odezwałwy obie ejstescie chudzielce, wiec mozecie podjadac. o Justynie juz nie wspomne![]()

ja wczoraj robiłam porządki w "butelkach" i mam ze 20 litrów róznego wina, z Włoch, CZech, Francji................ Polskie i swojskie i naleweczki: malinówka i wisniówka

glubaś się odezwał![]()

, zawsze spotykalismy sie u nas. Teściowa ze 2 razy była u moich, ale to jak Maja miał urodziny a my u nich mieszkaliśmy. W te niedzilę będzie pierwszy raz jak moi przyjadą z Adasiem na poprawiny

ja glubaś to wole się nie odzywac przy was chudzielcachmonia, gdize Ty? komp Cie wciagnal?![]()
a na kompa to jestem zła

nic mi nie wychodzi nawet głupiej płytki nagrac nie umiem a kiedys umiałam

z koncentratem
Justyna ten bigos porowy to z czy bez koncentratu?????????????????