reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta, jak Szymek? zdrowy juz?

co z Nuska? dawno jej nie bylo

napisalam do Cariocy, ale na razie cisza

Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?

majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?

Luandzia, odpoczelas juz po W-wie?

reklama
Donkat milion pytań na raz;-):-D co do Szymka to pogoniłąm dziś moją siostrę na kontrolę ale że dużo osób było w przychodni to odpuściła sobie co by nic nie przypadkiem nie złapał:tak: mam nadzieję że po tak długiej kuracji antybiotykiem wreszcie będzie ok:sorry: a co do Nuśki to zaczynam się na nią złościć że nie daje znaku życia:sorry: mam nadzieję że u nich ok ale już postanowiłam i jutro do niej dzwonię także dam znać bo zbyt długo ta jej nieobecność trwa;-)

Aneta, jak Szymek? zdrowy juz?

co z Nuska? dawno jej nie bylo

napisalam do Cariocy, ale na razie cisza

Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?

majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?

Luandzia, odpoczelas juz po W-wie?
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(

Ostatnia edycja:
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(

ooooo, to nieladnie:no:
monia, szpiegu, doprowadz ja do porzadku:-D:-D

Wygońcie mnie spać bo jutro do pracy:confused2: a tu się znó jak mówi Tuśki dzieje dzieje i aż szkoda odejść od kompka;-)

wlasnie mialam pisac, ze super jest, bo co klikne na inny wiatek to jest co czytac. jednym slowem ruch w interesie:-)

tez jestem w szoku, ze juz po 23, a nawet mi sie spac nie chce. ciekawe jak dzis moja gwiazda pospi. zbliza sie pelnia ksiezyca i chyba dlatego am klopoty ze snem.

Agulka, nie obzeraj sie, tylko wracaj do kompa:happy:

Na wieść że Agulka się obżera zrobiłam się głodna:zawstydzona/y: idę wciągnę jeszcze szpraga z lodówki i spadam spać :-( bo jutro nie wiem kto mnie dobudzi:zawstydzona/y: tym bardziej że nie wiem jak na tych wałkach będąę spać:no: ostatnio tak spałam chyba z 5 lat temu:zawstydzona/y: Dobrej nocy kochane i do juta:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry