reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z rana :-)
majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?
U Asi wsio ok. :tak: Mąż zjechał do domu, to korzysta :tak::-)

a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(
Hmm, a tego nie wiedziałam :eek::sorry:

Agulka z Majandra zmyly sie bez pozegnania:-(
Musiałam się tak zmyć, bo jakbym zaczęłam się żegnać, to bym stąd nie odeszła do północy :-p:sorry:;-)

reklama
Witam się o poranku:-) z kubkiem aromatycznej kawki w ręce:-) mam jakieś kłopoty z jarzeniem:eek: i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek: ale nic zaraz ma przyjechać Marta to mnie oświeci;-) Miłego dnia dziewczynki!

witam i zmykam:-)bałam się że po takim intensywnym wieczorze będę miała mnóstwo czytania ale naszczęście dziewczyny poszły ładnie spac:-)
ubieram dzieciaczki i jedziemy do mamy jest tam Olivia córeczka brata więc dzieci się razem pobawią:tak:a i jeszcze muszę jechac do US po złożyc wniosek o wysokości dochodów tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:

witam i zmykam:-)bałam się że po takim intensywnym wieczorze będę miała mnóstwo czytania ale naszczęście dziewczyny poszły ładnie spac:-)
ubieram dzieciaczki i jedziemy do mamy jest tam Olivia córeczka brata więc dzieci się razem pobawią:tak:a i jeszcze muszę jechac do US po złożyc wniosek o wysokości dochodów tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:

Monia za 2008:tak: ja sie tym nie zajmuje u nas jest od tego M a on o ile dobrze pamietam mówił że wydłużyli chyba czas na składanie wniosków :tak: tylko zabij mnie czy do końca października czy listopada:eek: ale najważniejsze że masz jeszcze czas;-)

No nareszcie ktoś się pojawił :-) U nas dziś paskudna pogoda i raczej w domu będziemy się kisić. No chyba, że po południu się poprawi.
i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek:
Ale za co?

tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:
Ja Ci, Monia, nie pomogę, bo jeszcze nigdy nie składaliśmy takiego wniosku. :no:

No nareszcie ktoś się pojawił :-) U nas dziś paskudna pogoda i raczej w domu będziemy się kisić. No chyba, że po południu się poprawi.
Ale za co?

Za noclegi ;-) bo ten nasz jak to ładnie nazwałyśmy tabor cygański:sorry: płaci z dnia na dzień i przez to jest zamieszanie:crazy: bo jedni ładnie codziennie przychodzą i dopłacają a drudzy w kratkę i teraz już sama nie wiem ile kto ma jeszcze dopłacić:eek:

Dzien dobry - na dobry pocztake dnia http://jeanette44.wrzuta.pl/audio/79YS7unEbDR/11_-_chemical_brothers_-_surface_to_air - na wpsominki J-owe mneie wzielo..i Londyn...
ostatnio mialas ciezki czas, duzo zalatwiania , wszedzie sama, do tego Stasiek...
:-(:-(
a co nie wychodzi jakbys chciala? jakies powazne klopoty?
No bardzo powazne, finansowe ale bynajmniej nie zwiazane z salonem...i w ogole z J... i itd itd:-( dlugo pisac...
ja wlasnie zrobilam jarzynowa na "tych oczkach":happy:
A mnie sie rosolek marzy - od tygodnia mam na niego chrapke i wciaz zapominam tej kury kupic...
Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)
Dzieki kochana za mile slowa...co mi sie wymarzylo to sie realizuje w zasadzie, choc ostatnio z salonem wciaz jakies klody. Ale glowa do gory - powtarzam sobie.
Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane:-D) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?
No niby fajnie by bylo...ale najgorsze sa takie randki ze np koles ci sie podoba fizycznie albo super ci sie z nim rozmawia...a ma np zolte zeby, albo nieswiezy oddech albo caluje upiornie:szok: taki ******* ale jednak na poczatku jest jak drzazga...i co wtedy?:-p:-D
siedzę z wałkami na głowie i jak jutro wstanę rozstrzygnie się czy obcinam te moje kudły czy nie:eek: bo nie mogę patrzeć na siebie ciągle proste i proste albo kitka:crazy:
I jak? na zero scinasz?:-p:-D ja tam lubie swoje proste wlosy (prostownica zbedna)- kolor mnie nudzi dlatego teraz jestem orzechowa jasna a za miesiac dwa bede orzechowa ciemna:-p
Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?
Wrocilam wczoraj o 22:15 bo czekalam na tete zeby slynny obraz mi zamontowal i fotel kosm. naprawil. Juz mialam 3 klientki -skromnie ale ciesze ze trafiaja do mnie i zadowolone byly:tak::-) Stas dzis do przedszkola a ja do pracy na 11 do 19

Opowiadaj lepiej jak na pierwszym zjezdzie na studiach? hmmm moze juz pisalas...a ja przeoczyłam...
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(
Bo tam to ciagle zmiany, wymiana doswiadczen a tu to my juz stare (nudne?)wygi jestesmy:cool2::-D

Ostatnia edycja:
Dzieki kochana za mile slowa...co mi sie wymarzylo to sie realizuje w zasadzie, choc ostatnio z salonem wciaz jakies klody. Ale glowa do gory - powtarzam sobie.

I jak? na zero scinasz?:-p:-D ja tam lubie swoje proste wlosy (prostownica zbedna)- kolor mnie nudzi dlatego teraz jestem orzechowa jasna a za miesiac dwa bede orzechowa ciemna:-p

I tak trzymaj bo w końcu z pewnością wszystko się poukłada tak jak trzeba:tak: a co do kudłów :eek: efekt taki nijaki:eek: tzn jak zdjęłam wałki to niby ok ale musiałam to wszystko choć trochę rozczesać i jak rozczesałam to już nie tak jak sobie wymarzyłam:sorry: także decyzja zapadła obcinam ale nie na zero:-p

Ale na jaki zasiłek? Rodzinne? Bo jak tak to dochód z zeszłego roku. No ja tak zawsze myślałam.
Ale jestem młotek, przecież 2008 to właśnie zeszły rok, haha

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Kurcze nie wiem co sie dzieje młody od 5 dni wstaje kilka minut po 5 i za chiny ludowe usnąc juz nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: własnie teraz usypia:tak:

ooooo, to nieladnie:no:
monia, szpiegu, doprowadz ja do porzadku:-D:-D

wlasnie mialam pisac, ze super jest, bo co klikne na inny wiatek to jest co czytac. jednym slowem ruch w interesie:-)

tez jestem w szoku, ze juz po 23, a nawet mi sie spac nie chce. ciekawe jak dzis moja gwiazda pospi. zbliza sie pelnia ksiezyca i chyba dlatego am klopoty ze snem.

Agulka, nie obzeraj sie, tylko wracaj do kompa:happy:

Na wieść że Agulka się obżera zrobiłam się głodna:zawstydzona/y: idę wciągnę jeszcze szpraga z lodówki i spadam spać :-( bo jutro nie wiem kto mnie dobudzi:zawstydzona/y: tym bardziej że nie wiem jak na tych wałkach będąę spać:no: ostatnio tak spałam chyba z 5 lat temu:zawstydzona/y: Dobrej nocy kochane i do juta:-)
zrobiły ze mnie głodomora, łakomczucha:crazy::crazy::crazy:

dobranocka kobietki:-)
ja tez lece, bo pozno

Agulka z Majandra zmyly sie bez pozegnania:-(

papapapapapaapap!

:tak::tak::tak:

Ok dziewczyny ja spadam, dobrej nocki i jutrzejszego dnia bez deszczu zyczę.

Donakt a przepraszam bardzo , wyżej to mój post, pożegnałam się:-p:-p:-p:-p o 22:43:-p:-p:-p

Witam się o poranku:-) z kubkiem aromatycznej kawki w ręce:-) mam jakieś kłopoty z jarzeniem:eek: i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek: ale nic zaraz ma przyjechać Marta to mnie oświeci;-) Miłego dnia dziewczynki!
Aneta i jak sie spało na wałkach, jak wyszedł fryz??????????????? Nożyczki pójda w ruch:-)
do końca października a ja byłam wczoraj i niestety przekraczamy 10zł m-cznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale na jaki zasiłek? Rodzinne? Bo jak tak to dochód z zeszłego roku. No ja tak zawsze myślałam.
Ale jestem młotek, przecież 2008 to właśnie zeszły rok, haha
oj tam zaraz młotek, tak rano kochana to Ty nie myslisz:-p:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry