reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia[/B]- jak Olcia sie czuje?

Czesc

Monia - wlasnie, jak Ola? ( czytam powioerzchownie i na szybko ale nie doczytałam moze...)
z Olą już dobrze:tak:w piąątek wyszła ze szpitala dwa dni kurowała się jesze u babci z powodu choroby mlodego ale juzjest w domku i czuje sie bardzo dobrze:-)

Gagulec kuruj sie kuruj:tak:życzę dużo zdrówka
Hrudzia dużo zdrówka również dla Stasia bo coś doczytałam że chory...:-(co mu jest?
a tak wogóle to witam:-)
dzieciaczki układają klocki ja już po kawce i teraz zabieram się za sprzątanie buuuu jak mi się nie chce....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no:ale zaglądac tu napewno będę:-p

reklama
Witam się i ja:-) czy u Was też tak paskudnie za oknem:crazy:szaro buro i wieje jak nie przymieżając w kieleckim:crazy: nawet nie chce mi się nigdzie wychodzić z młodą:sorry: nastawiłam rosołek i przyszłam zobaczyć czy coś się dzieje ;-)
mniam, mniam, wcale gorzej od nas nie mialas;-)
jak sie jechalo nie swoim autem?

No placuszek był przepyszny:-) tylko taki ogromny:szok: ze ledwie połowę wciągnęłam:sorry:

Czyli po naszemu "język do d.upy ucieka":-D

To tak jak po naszemu;-):-D:rofl2:

o matko co tu się dzisiaj działo :szok: nie moge doczytać
tak tak to ja wasza pani magister :-)
ide spać bo przed chwilą wróciliśmy z wa-wy i na nic już nie mam siły

Gratulacje :-):tak::tak:

witam!!!

zupka sie gotuje, a potem moze zrobie placki ziemniaczane, Aneta;-)

w koncu powracamy do normalnosci:-)

Gratulacje i ode mnie!!! to byl pewniak, ze zdasz:tak:

Daj spokój. Rzucam tą robotę :-p Dobrze, że dziś mam wolne. :tak:

a czemu????????????????

Dzień dobry mówi zasmarkana Gagulec:cool2:

ze smarkaczami nie gadamy:rofl2::-D:-D zdrowka zycze! a Damianek jak? smarka razem z Toba?

tesciowa przejmuje chorego Staska a ja pedze do salonu - na razie porzadkuje i sie organizuje.

to Stasiek chory???

z Olą już dobrze:tak:w piąątek wyszła ze szpitala dwa dni kurowała się jesze u babci z powodu choroby mlodego ale juzjest w domku i czuje sie bardzo dobrze:-)

monia, kiedys pytalam, ale nie odpowiedzialas, to Ola ma stwierdzona astme i jak ja trzeba leczyc? tylko wziewy?

O matko, znowu pączki z mną chodzą:szok:
:cool2:

Justyna, a moze plany co do dzidziusia juz sie po malu ziszczaja?:eek:

Witam się i ja:-) czy u Was też tak paskudnie za oknem:crazy:szaro buro i wieje jak nie przymieżając w kieleckim:crazy:

a u nas jeszcze do tego leje:crazy: brrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hrudzia dużo zdrówka również dla Stasia bo coś doczytałam że chory...:-(co mu jest?

to Stasiek chory???
No chory...ale goraczki nie mial tylko zapalenie oskrzeli i antybiotyk -pisalam wam w zeszly piatek bodajze i nie chodzi do przedszkola...a ja musze z nim w domu siedziec bo nie ma kto:crazy:jutro ide na kontrole to moze sie okaze ze jednak moze juz wrocic a ja normalnie do pracy bo juz mam dosc tej szarpaniny...w ogole to jestem strzepek nerwow bo ostatnio wszytsko po grudzie idzie...a J daleko i zadnej pomocy nie mam :-(

Oj nie, na pewno nie,bo ja cały czas na tabletkach byłam, teraz 1 miesiąc co nie biorę. I kurna boję się kolejnej @,bo miałam po ciąży masakryczne jeśli chodzi o ilość, długość i bóle i w zasadzie to był gł. powód brania.
U nas w nocy padało. A grzybki rosną:-)
Hrudzia pamiętam jak pisałaś,że coś nie wyraźny jest no i rozbujało się paskudztwo:crazy:

Witam z kawką w ręku, ja juz po fryzjerze ( o wiele lepiej wyglądam, tak mi sie wydaje) mały usypia, pranie się chlapie a na obiad pomysła brak. Małż chciał zupe ale żadnych gnatów nie mam.
Lece poczyatć troszkę

Witam z kawką w ręku, ja juz po fryzjerze ( o wiele lepiej wyglądam, tak mi sie wydaje) mały usypia, pranie się chlapie a na obiad pomysła brak. Małż chciał zupe ale żadnych gnatów nie mam.
Lece poczyatć troszkę

troche sie pogubilam w tych wizytach fryzjerskich:sorry:, teraz ci jescze podcinala nad uszami, czy kolorek tez?

ja jak nie mam kostki na zupe to dodaje margarynke i sa "oczka";-)

reklama
ide spać bo przed chwilą wróciliśmy z wa-wy i na nic już nie mam siły
GRATULACJE:tak: na pewno weszłas i od razu podzękowali ;-)
Dzień dobry mówi zasmarkana Gagulec:cool2:
Matko czuje się jakby mnie ktoś przez 100 dup przeciągnął:szok: Głowa mi pęka, nos zatkany, mówić nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:
Luandzia, ogromne gratulacje za magisterkę
Carioca, Wam oczywiście też gratuluję- pisz szybciusio jak się czujecie.
Donkat, co do szkoły-decyzja należy do Ciebie, ale skoro juz podjęłaś wyzwanie może warto mu stawić czoła do końca;-)
Monia- jak Olcia sie czuje?
Agulka, jestem w kolejce oczekujących na Twoja wygraną:-D:-D:-D ale jak nie zapomne to też zagram:-)
smarkaczu kuruj sie, a Damianek tfu tfu oby nie załapał.

U nas Maja troszkę i Adaśko pochlipują, jak jutro tak będzie to Maję przetrzymam w domu do wesela, bo nie chciałbym ją brać chorą a nie daj Boże zostawiac w domu:no: wtedy byłby koniec świata dla niej, bo ona juz przeżywa że kawalera tam juz ma:szok:
J nada smarczący............. niech szybko zakładają centralne i niech idzie naszego dobytku pilnowac , by nas czegoś nie dmuchnęli:cool2:

Czesc
Asiek- tak juz od wczoraj "w robocie" - ale tylko od 17-20 bo tesciowa przejmuje chorego Staska a ja pedze do salonu - na razie porzadkuje i sie organizuje.
Luandzia -no witamy Pania MaGazynieR:-):tak:
Gagulec -kuruj sie:tak:
Monia - wlasnie, jak Ola? ( czytam powioerzchownie i na szybko ale nie doczytałam moze...)

Moje dziecko dostalo spozniony prezent od babci - tarktor:szok::-)( pozdrowienia dla Mateusza:rofl2:;-)) - jest extaza!!!!
traktor......... to podbnie jak MAti Adasko szaleje za tym sprzętem. Jaki ten traktor ? Taki do którego Stas może wsiąść,
witam!!!

zupka sie gotuje, a potem moze zrobie placki ziemniaczane, Aneta;-)

w koncu powracamy do normalnosci:-)

Gratulacje i ode mnie!!! to byl pewniak, ze zdasz:tak:

a czemu????????????????

ze smarkaczami nie gadamy:rofl2::-D:-D zdrowka zycze! a Damianek jak? smarka razem z Toba?

to Stasiek chory???

monia, kiedys pytalam, ale nie odpowiedzialas, to Ola ma stwierdzona astme i jak ja trzeba leczyc? tylko wziewy?

u nas wieje i leje i bleeeeeeeeeeeee na dwqorze

Donakat
co do avarta ;-);-);-) fajowy piesek:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry