reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
majandra, bylas dzis w pracy? oj, chyba cieeezko maials z totkiem. jutro 40mln do zgarniecia:szok: ktora teraz wygrywa, moge ja?:-p:sorry:
Daj spokój. Rzucam tą robotę :-p Dobrze, że dziś mam wolne. :tak:

To tyle na razie, bo zaraz zbieramy się do ortopedy. Wieczorkiem wpadnę. Pa pa. :-)

Jeszcze doczytałam, że Luandzia już jest Panią Magister: GRATULACJE:-) Ta obrona to już tylko formalność była, nie? ;-):tak:

Dzień dobry mówi zasmarkana Gagulec:cool2:
Matko czuje się jakby mnie ktoś przez 100 dup przeciągnął:szok: Głowa mi pęka, nos zatkany, mówić nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:
Luandzia, ogromne gratulacje za magisterkę
Carioca, Wam oczywiście też gratuluję- pisz szybciusio jak się czujecie.
Donkat, co do szkoły-decyzja należy do Ciebie, ale skoro juz podjęłaś wyzwanie może warto mu stawić czoła do końca;-)
Monia- jak Olcia sie czuje?
Agulka, jestem w kolejce oczekujących na Twoja wygraną:-D:-D:-D ale jak nie zapomne to też zagram:-)

reklama
Czesc
Asiek- tak juz od wczoraj "w robocie" - ale tylko od 17-20 bo tesciowa przejmuje chorego Staska a ja pedze do salonu - na razie porzadkuje i sie organizuje.
Luandzia -no witamy Pania MaGazynieR:-):tak:
Gagulec -kuruj sie:tak:
Monia - wlasnie, jak Ola? ( czytam powioerzchownie i na szybko ale nie doczytałam moze...)

Moje dziecko dostalo spozniony prezent od babci - tarktor:szok::-)( pozdrowienia dla Mateusza:rofl2:;-)) - jest extaza!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry